allshallperish написа:Моля те, ако решиш го постни /ще се радвам/, защото нямам още мнения за днес.
Въпросът е, че наистина не ми пука за тоя форум, в смисъл на негативното отношение към мене, което се излива с кофи напоследък и не мога да разбера защо.ОК, не искам да се харесвам на никой, защо постовете ми се приемат по този начин? Защо не направиш на онзи господин тая забележка, която отправяш към мен? Той се защитава навсякъде по темите, а след като той може- мога и аз. За да му се дразня, значи има причина. И не мисли, че модераторите, а и димо, не знаят за това, което той пише навсякъде. На една наша среща, вечния студент ми каза, че като видял мненията на кристо към мене веднага писал на модераторите, ама кво... Да не би да му е направена забележка? Ако му е направена такава, моля просто някой да го каже. Защото аз мога с най- чиста съвест да кажа, че с него преди се разбирахме добре, докато той не изпростя и не реши, че може да се ебава с мене както си иска, което според тебе как изглежда? После мен нарича лицемерка. Все едно аз да почна да те подигравам навсякъде по темите, въпреки че с тебе проблеми нямам. Не смяташ ли, че е меко казано "безсмислено и тъпо". Но мен това ме дразни, дразни ме всички да си викат "ба, не го приемай на сериозно, заеби го, да прави квото иска", ми не е така. За тва и държавата ни е такава, защото не сме единни. Като се дразнят повече хора на един човек, като го оставят на мира кво? Кво печели обществото от тва? Като оня циганин, дето разби устата на едно момиче в 72, те "мъжете" в рейса го оставиха на мира и виж кво стана, трябваше да идва да я прибира някой... Аз съм напълно съгласна с начина, по който ти разсъждаваш, но се опитай да вникнеш и в моя.
1)Виж сега...всеки отговаря за себе си...Кристо,като няма акъл ще ги пише тези работи.За него може и да е шега това,но за теб не е .Казваш,че като той може да се защитава навсякъде по темите значи и ти можеш.Това те прави автоматично,като него.Ти такава ли искаш да бъдеш?
2)Ако искаш може да пишеш каквото искаш за мен...няма никакво значение при положение,че аз знам,че не е истина.Просто ще те игнорирам...теб или който и да пише глупости за мен.
3)Не може да сравняваш някакъв форум със случки от ежедневието.Нещата са съвсем различни.
Опитвам се да те разбера,ама нещо ТЦ...не става.
Просто не му чети мненията...аз така правя с някои потребители...особенно тия новите