Академия на МВР
Re: Академия на МВР
аз искам да попитам дали мога да уча на 2 места ако съм приет като студент за курсант знам че не може а кандидатствам и за двете и искам да го знам това
както при записването в академията трябва ли да се оставя дипломата при тях благодаря предварително
както при записването в академията трябва ли да се оставя дипломата при тях благодаря предварително
20.93madnazi написа:ако може,приетите да споделят какъв бал имат
vie ?
-
stevie
- В началото бе словото
- Специалност: мързел :)
- Курс: кандидат-студент
Чл.52. Резултатите от първо класиране за приетите кандидати за курсанти и за студенти в Академията на МВР за учебната 2009/2010 г. за придобиване на образователно-квалификационната степен се обявяват:volokos написа:Кога излиза класирането за Ф. Полиция?
1. За „бакалавър“ - до края на работния ден на 13 август 2009 г.
Честито на приетите
Мерси!
Има ли някой за ФП как са баловете ?! Ве4е нямам търпение след вси4ките тези 5 изпитания цялата последна ваканция отиде в напрежение ...
Има ли някой за ФП как са баловете ?! Ве4е нямам търпение след вси4ките тези 5 изпитания цялата последна ваканция отиде в напрежение ...
к'вото тря'а да се ка'е 6е се ка'е!
moqt bal e 26.5
Айде и аз да се похваля, макар че не е моя заслугата - приятелят ми има бал 28.25
П.С. Успех на всички!
П.С. Успех на всички!
uspeh
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
моя е 27,25 ...
Надявам се да ми стигне
а за това,че хора с 3-ки ще влезнат.... много се съмнявам все пак има изкарани оценки

-
stevie
- В началото бе словото
- Специалност: мързел :)
- Курс: кандидат-студент
Ще влязат и още как..pepiIIIII написа:моя е 27,25 ...![]()
Надявам се да ми стигне
а за това,че хора с 3-ки ще влезнат.... много се съмнявам все пак има изкарани оценки
![]()
Ако извадиш от явилите се на история 2-ките.. ще видиш, че почти всички останали са вътре.. Особено ако става въпрос за момчетата
Иначе.. аз също пресметнах, че влизам..
Мразя го това 4акане колкото и да пресмятам и да мисля 4ак след 13 ти мога да съм сигурен в слу4васштото се 
к'вото тря'а да се ка'е 6е се ка'е!
6te vlezete-spoko
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
аз няма да мога да вляза с тия 3.50 и 3.75 за момче