Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Колеги, вътре съм! Цяла година се скъсах да уча и това даде резултати, както си личи и в класиранията! Да ми е честито. Ще ми бъде приятено да се запозная с бъдещите колеги и колежки. Аз съм Мартин Кoлев и съм от София.
Предлагам да се съберем и да отпразнуваме случая в Син Сити!
П.С. Кога ще излезнат класиранията?
Последно промяна от okops на 03 Авг 2009, 21:59, променено общо 1 път.
JenniferRene написа:е все още незнам но пердполагам нещо в Стопанския или ФМИ за където стигне бала ти ?!
Аз съм с Право
Да не казваш,че в твоето ПИ вече има класирането
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead." Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
JenniferRene написа:е все още незнам но пердполагам нещо в Стопанския или ФМИ за където стигне бала ти ?!
Аз съм с Право
Да не казваш,че в твоето ПИ вече има класирането
Да, преди около час се появи. Минималният бал при момчетата е 25.65, а моят е 27.90
много е рано за тези шегички
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
е да, ако се ориентираш по мин бал от миналата година,
добре си с бала
Иначе, имах предвид, че нищо не знам още за класирането
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."