Останаха ли изобщо модератори в този форум?

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Публикувай отговор
Joker
Легендарен флуудър

Re: Останаха ли изобщо модератори в този форум?

Мнение от Joker »

Вдясно долу на всяко мнение има червена удивителна. Като не ти харесва - натискаш и известяваш модовете. Аз с такива сполучливи кликания май свалих един мод. Сега ми е малко кофти за него... Не много, де! :|
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Joker написа:Вдясно долу на всяко мнение има червена удивителна. Като не ти харесва - натискаш и известяваш модовете. Аз с такива сполучливи кликания май свалих един мод. Сега ми е малко кофти за него... Не много, де! :|
Еми, ок. Ще продължавам да си цъкам на удивителните, докато не стане прекалено много материала за четене. Аз няма нищо против.

Но щом мнението ми по- горе е схванато като "не както трябва", no problems.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

дай им да разберат! :twisted: :mrgreen:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Абе, все бях останала с впечатлението, че тия червени удивителни и известявания на модове са в случаите, в които те са пропуснали нещо. Все пак са хора, нямат 100 очи да гледат навсякъде... Не ми беше минавало през ума, че всъщност схемата е съвсем различна - аз цъкам на удивителните и едва тогава модовете пристигат и се справят с проблема... :roll:

Ок, щом е нужно да цъкаме, ще цъкаме. Почвам от тази вечер.

Аз имам само едно въпросче. Тази червена удивителна подава сигнал, в който се попълва информация какво точно е нередно с въпросното мнение... Обаче до кого пристига въпросният репорт? До администратори, до модератори, само до модераторите на съответния раздел (защото, да речем, за някои раздели няма официално поставени модове) или до целия екип? Просто ми е любопитно как функционира системата.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Обратна връзка:

Мнение от kori »

най ми е драго когато цъкна на червената удивителна и прочета, че някой друг го е направил преди мен. безценно
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

не ми се е случвало още... :?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

На мен не ми се е случвало. Ама ми се случи в един ден да подам поне десетина такива. Е, сега ще са повече.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от kori »

за това казах, че е безценно :) то е като четирилистната детелина... примерно
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Сега ми излезе, като се опитах да сигнализирам едно, в което ме наричат "пръдла".
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от kori »

сега ще ти кажа една древнокитайска поговорка: "по-добре пръдла, отколкото сръдла"
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Всичко добре, но откак съм регистриран никога, ама никога не ми се е налагало да докладвам каквото и да било, защото на простотията винаги се е реагирало достатъчно бързо и адекватно. Без напомняния и съобщения. Доста добре помня какво се случи с едно мое мнение, в което псувах пи4 преди няколко месеца. А сега виждам какво става (т.е. какво не става) с мнение, в което един потребител пожелава на друг да си изповръща червата (и случаят не е единичен, просто го давам за пример, защото нашумя). Вече няма "спамът беше изтрит", "придържайте се към темата", "Спрете с личните нападки", а "темата беше заключена, защото..." изчезна съвсем.

Накратко, има рязка промяна в поведението на модовете и да се пренебрегва това с реплики тип "ами потребителите сте виновни, че не се грижите за форума и не се оплаквате", все едно положението винаги е било такова, не е сериозно. Очевидно начинът на работа на екипа се е променил и сега се разчита на някакъв самоконтрол и различни елегантни средства за ограничаване на спама и простотията. Съмнявам се, че те ще проработят, но все пак - това е решено, това ще бъде, нека дадем шанс на новия подход. А тази тема беше нужна, за да се изясни, че такъв нов подход изобщо съществува.

И така, и аз ще си цъкам на удивителните, вече го направих няколко пъти, пък да видим какво ще излезе.

Инак вчера, въпреки първоначалното си въодушевление, осъзнах негативните страни на чата, който може да се окаже по-вреден, отколкото полезен, но това е излишно да се коментира в настоящия момент. Ще поживеем, ще видим.

Добавка: друг любим и непрактикуван вече модераторски похват беше разделянето и обединяването на теми. Ех...
времето навън е хубаво, животът офлайн е готин и прочее.
Това е така, но и форумът може да е хубаво място, а аз предпочитам да имам на разположение повече готини места. Две е повече от едно, райт. :D
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Да ти кажа, май Принцеса, вършеше 90% от работата в тоя форум.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

ВЪРНЕТЕ МЕ КАТО МОДЕРАТОР В "лЮБОВ И РОМАНТИКА"! Поне докато се върне Кастело. Сериозно, това там вече не се търпи.

Там си

Мерси!
Последно промяна от Мила на 04 Авг 2009, 10:57, променено общо 1 път.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

Lord написа: Вече няма "спамът беше изтрит", "придържайте се към темата", "Спрете с личните нападки", а "темата беше заключена, защото..." изчезна съвсем.
Винаги съм била против тази намеса - предупрежденията се дават с лично съобщение от модератора до потребителя.
Модератора, при нужда, с усмивка поема темата в друга посока....

За мен това са били винаги водещите правила.
Но пък и вие сте прекалено голям форум, за да вършат тези простички принципи истинска работа.... :(
Както и да е - успех на новите модове ;)
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Кои са новите модове, Мила, кога е била мод на любов и романтика, защо е прекъснала да бъде, защо сега пак е :scratch: :shaking2: Схемата е много сложна, не я разбирам :cyclopsani:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”