Студентска дилема СУ или УНСС
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
- Курс: първи
Re: Студентска дилема СУ или УНСС
Вие чувате ли се...УННС хахахахахаха, та то всеки знае кви пародии стават там!
Аз уча в стопанския факултет и мога да кажа, че си е доста добре. Е, има си някои малки пародии, но не са чал толкова колкото в УНСС (познавам хора, които учат там).
Аз уча в стопанския факултет и мога да кажа, че си е доста добре. Е, има си някои малки пародии, но не са чал толкова колкото в УНСС (познавам хора, които учат там).
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Facebook: Група Дилема
Кой както се уреди, стига с тази завист. В СУ са същите. Нормално е да се говорят най-много л*йна за най-желания университет за последните няколко години.
Ако става на въпрос аз бих избрал Академията, ако не се намираше в дълбоката провинция, но нали най-престижните световни се намират точно там или греша? Направление Икономика на УНСС получи най-високата акредитационна оценка в Б-я. Това, което си приета е най-доброто поднаправление и едва ли ще има много тъпаци, все пак трябва да се оправят с език.
Но където й да се запишеш знай, че винаги ще има глупаци около теб, които ще си плащат изпитите. Добра подготовка ще получиш и от двата университета.
Ако става на въпрос аз бих избрал Академията, ако не се намираше в дълбоката провинция, но нали най-престижните световни се намират точно там или греша? Направление Икономика на УНСС получи най-високата акредитационна оценка в Б-я. Това, което си приета е най-доброто поднаправление и едва ли ще има много тъпаци, все пак трябва да се оправят с език.
Но където й да се запишеш знай, че винаги ще има глупаци около теб, които ще си плащат изпитите. Добра подготовка ще получиш и от двата университета.
- jungle
- В началото бе словото
Yonko написа:Кой както се уреди, стига с тази завист. В СУ са същите. Нормално е да се говорят най-много л*йна за най-желания университет за последните няколко години.
И аз съм напълно съгласна с теб.Пълна лъжа е че в УНСС влизат само по-глупавите,защото имам съученици ,които цяла година бяха само по кафета и дискотеки и изкараха по-високи оценки на късмет в СУ отколкото в УНСС. Навсякъде ще има по-тъпи от теб. От човека зависи дали ще дружи с тях или не.
Всичко,което не ме убива, ме прави по-силен.
ako zavisi ot men- AMVR ,nito SU,nito UNSS 
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
- mesmeric_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ми че то от теб си зависи..
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
ще споделя една радикална теория с вас, и моля ви, не ме мразете - ако успееш да влезеш без да си мърдаш пръста, обикновено си по-умен от тоя, който си е мръднал пръста за същото. то с учене, дет се вика, всеки може.jungle написа:И аз съм напълно съгласна с теб.Пълна лъжа е че в УНСС влизат само по-глупавите,защото имам съученици ,които цяла година бяха само по кафета и дискотеки и изкараха по-високи оценки на късмет в СУ отколкото в УНСС. Навсякъде ще има по-тъпи от теб. От човека зависи дали ще дружи с тях или не.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Не е точно така. Всичко опира до това, колко си оправен (или находчив, или какъвто термин искаш използвай). Ако бачкаш здраво, но не си много оправен, и да си скъсаш задника от бачкане/учене, полза нЕма. А ако си малко по-находчив, можеш и с по-малко работа да минеш. Но за мен и двата случая са боза. Въпросът е да си находчив и да не си мързел. Тогава вече имаш всички шансове за успех в живота.kori написа:ще споделя една радикална теория с вас, и моля ви, не ме мразете - ако успееш да влезеш без да си мърдаш пръста, обикновено си по-умен от тоя, който си е мръднал пръста за същото. то с учене, дет се вика, всеки може.jungle написа:И аз съм напълно съгласна с теб.Пълна лъжа е че в УНСС влизат само по-глупавите,защото имам съученици ,които цяла година бяха само по кафета и дискотеки и изкараха по-високи оценки на късмет в СУ отколкото в УНСС. Навсякъде ще има по-тъпи от теб. От човека зависи дали ще дружи с тях или не.
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
не знам ти коя година и къде си роден, но аз не съм видял някой в тази държава да е "успял в живота," хем повечето са и оправни и работливи. явно няма да е само туй формулата за успеха.
друг е въпросът, че успял в живота е някакво доста мърляво и неопределено понятие.
друг е въпросът, че успял в живота е някакво доста мърляво и неопределено понятие.
- JenniferRene
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
напълно съм съгласна с теб, аз например по математика изкарах 4.70 като ходих само 2 месеца на уроци и ми бяха достатъчни да схвана за какво става въпрос , докато хора от класa ми цяла година ходиха на уроци насам натам хвалеха се колко са добри и накрая какво - кой 2 кой 3 ...kori написа:ще споделя една радикална теория с вас, и моля ви, не ме мразете - ако успееш да влезеш без да си мърдаш пръста, обикновено си по-умен от тоя, който си е мръднал пръста за същото. то с учене, дет се вика, всеки може.jungle написа:И аз съм напълно съгласна с теб.Пълна лъжа е че в УНСС влизат само по-глупавите,защото имам съученици ,които цяла година бяха само по кафета и дискотеки и изкараха по-високи оценки на късмет в СУ отколкото в УНСС. Навсякъде ще има по-тъпи от теб. От човека зависи дали ще дружи с тях или не.
Be great in acts as you have been in thoughts!~
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Не мисля, че тази тема ще ти бъде от полза, всички ще ти казват СУ, просто защото са пристрастни, е аз ще ти кажа съвсем приятелски: УНСС
SU
- pooh
- В началото бе словото
- Специалност: публична администрация
- Курс: първи
СУ разбира се без колебание
Най-тъмен е часът преди изгрева на слънцето
много ясно-най-реномиран е Су
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Кой му пука за реномето......става въпрос за обучението, преподавателите, колегите...p_e_t_i_a написа:много ясно-най-реномиран е Су
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations