Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ericsson написа:Благодаря за съветите отново и отново.Не остана време да решавам до ден два трябва одисеята да приключи.Оценавям мненията всички са позитивни и с различна гледна точка.
Моля те, сподели като решиш интересно ми е наистина Което и да избереш е добро (дори много добро).....и е най-доброто;)
П.с. накой разбра ли ме какво искам да кажа, защото аз не се разбрах хаха
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.. Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават... Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Rehabilitator_ написа:Избери МЕДИЦИНА........ Няма да съжаляваш
+1
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.. Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават... Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Iloveme напълно те разбрах ,събрал съм доста информация затова се и колебая,говорих с приятели от двата бранша,затова ми е трудно.Веднага ще те оведомя за избора,и благодаря за подкрепата и позитивните мнения,Вашите мнения наистина ми помагат,НО все едното ще се рискува, силно се надявах да не бъде труден избора, но и това ще мине.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
ericsson написа:Iloveme напълно те разбрах ,събрал съм доста информация затова се и колебая,говорих с приятели от двата бранша,затова ми е трудно.Веднага ще те оведомя за избора,и благодаря за подкрепата и позитивните мнения,Вашите мнения наистина ми помагат,НО все едното ще се рискува, силно се надявах да не бъде труден избора, но и това ще мине.
Сигурна съм ,че няма да съжалиш, каквото и да избереш И така трябва да бъде;) избираш и даваш всичко на макс в тази посока
Нека тук да си обсъждаме всичко за медицината и медицинските специалности, да обменяме опит и да даваме съвети, да говорим за учебния план, абе въобще за всичко.......
Какво мислите за баловете Медицина, Дентална медицина и Фармация тази година? Много са ниски в МУ-Пловдив....
От статистиката на баловете които видях в Плевен влиза медицина куцо и сакато - т.е. който не е кандидатствал не е влезнал-мъже 27.26 на първо класиране,като повечето са се записали в София на второ балът поголовно ще падне,честито на всички, тази година всеки влиза,малко по сложно е при момичетата особено за София, единствено балът медицина жени в МУ София се задържа и не падна от цялата страна.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Ами в Сф кандидатстват 1600 човека, а нали се сещаш че в Плевен кандидатстват 600, тъй че това не е определящ фактор, а и както обичам да казвам това с какъв бал си приет, по никакъв начин неможе да определи какъв специалист ще излезе дадения човек, една позната в Сф има 5 на изпита, пък в Плевен 3,25, тъй че не си мисли че е по-лесно
Така е,те програмите за всеки МУ се различават и ако не се готвиш както те искат режат поголовно,знам го от опит,а това ,че със 3.20 някой влиза знам ,че не е критерии щото после човека на практика ще докаже аджаба става или не става от него медик.
ericsson написа:Така е,те програмите за всеки МУ се различават и ако не се готвиш както те искат режат поголовно,знам го от опит,а това ,че със 3.20 някой влиза знам ,че не е критерии щото после човека на практика ще докаже аджаба става или не става от него медик.
Какво избра ?
Хе-хе реших да се прежаля и избрах Медицината,сега ще си начеша крастата,труден беше избора, но реших ,че това ми е по сърце.Все пак поне сестра ми ще завърши фармация нека има малко разнообразие.
ericsson написа: Хе-хе реших да се прежаля и избрах Медицината,сега ще си начеша крастата,труден беше избора, но реших ,че това ми е по сърце.Все пак поне сестра ми ще завърши фармация нека има малко разнообразие.
Поздравления за избора Мисля,че е най-доброто
ericsson написа:Мерси ,надявам се и за теб да са добри новините като излезе класирането, да има повод да черпим.
аватара кърти Ами аз съм на 100 % вътре история Пък догодина ще се прехвърляме