Мача,мача...ще го гледате ли?
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ми футболът е като политиката - "Великите сили" много тактично и с добри намерения ни режат
Наздраве и да пожелаем на Левски (а и на останалите български клубове по принцип) да не позволяват разни европейски дупедавци да хвърлят сянка върху постигнатото дотук. Велики сме
А съдията да го сгази валяк... бавно

Наздраве и да пожелаем на Левски (а и на останалите български клубове по принцип) да не позволяват разни европейски дупедавци да хвърлят сянка върху постигнатото дотук. Велики сме
А съдията да го сгази валяк... бавно
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Беше прекалено хубаво, за да е истина. На никой не му отърва да продължаваме по- напред
. Няма какво да коментирам съдийството, само ще кажа че ако не бяхме останали с 10 души толкова рано- резулатът щеше да е различен. Но и пропуските наистина си бяха фатални- шансът в такъв чист вид каца рядко.....
Ясно е, че няма как да продължим , но аз се гордея изключително много с момчетата!!! Тази година писахме история!!!!
Ясно е, че няма как да продължим , но аз се гордея изключително много с момчетата!!! Тази година писахме история!!!!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Да той съдията си е виновен по default като паднем
.Не казвам ,че му беше перфектно съдийството,но не може да бъде обвинен единствено той.Типична наша черта е да търсим вината у друг.Защо не признаем ,че Левски пропуснаха 2 100% положения,а Шалке имаха също не е едно положение и резултата наистина можеше да е друг,но...не е . Толкова си можем толкова играхме.Истина е ,че Левски имаха доста голям шанс при жребия до сега и не се паднаха с някой сериозен отбор(то и тая година във УЕФА няма кой знае какви отбори,но това е друга тема).Разбира се ,че левскарите писаха история...просто защото историята на БГ футбола ни е такава- веднъж на 10години четвърт финал
.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Искаше ми се да забравя колкото се може по-бързо този резил, но колегата разрови жарта с последния си пост
Да, на нас българите винаги ни е виновен някой... И да - шансът не беше на наша страна при положенията на Валери и Коприваров.
Но съдията предопредели развоя на мача и това е безспорен факт. Да се твърди, че Шалке са били класи над Левски е смешно - всички видяхме играта на нашите през първото полувреме. Дори в минутите след изгонването Левски съумяха да бъдат равностойни на Шалке.
Но когато виждаш, че прехвалените ти съперници те бият не с игра, а с безочливо помагане от страна на съдията (д'еба тоя пендел) - ами тогава ти трябва не само физика, но и много силна психика. Нашите се сринаха психически още след първия гол на германците.
И още нещо.. Не знам дали ви е направило впечатление, но аз лично адски много се издразних на коментаторския екип на Нова и по-специално - на пораженския дух, който Крум Савов внесе с тъпите си изказвания още преди нещата да станат трагични. Ей това си е чисто българска черта вече
За броени минути Крумчо замени "Осанна" с "Разпни го" и развали вечерта ми още преди швабите, рефера и отвратителният грип да го направят окончателно.
Да, на нас българите винаги ни е виновен някой... И да - шансът не беше на наша страна при положенията на Валери и Коприваров.
Но съдията предопредели развоя на мача и това е безспорен факт. Да се твърди, че Шалке са били класи над Левски е смешно - всички видяхме играта на нашите през първото полувреме. Дори в минутите след изгонването Левски съумяха да бъдат равностойни на Шалке.
Но когато виждаш, че прехвалените ти съперници те бият не с игра, а с безочливо помагане от страна на съдията (д'еба тоя пендел) - ами тогава ти трябва не само физика, но и много силна психика. Нашите се сринаха психически още след първия гол на германците.
И още нещо.. Не знам дали ви е направило впечатление, но аз лично адски много се издразних на коментаторския екип на Нова и по-специално - на пораженския дух, който Крум Савов внесе с тъпите си изказвания още преди нещата да станат трагични. Ей това си е чисто българска черта вече
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Мен този мач ми е през...фара както знаеш
(но ще се бъзикам със Дидко
...),обаче каквото и да си говорим съдията не вкара 3те гола във вратата на ЛС.Вярно ,че имаше тенденциозно съдийство,но...и по страшни неща сме виждали(предимно за наша сметка де...
).Това което ме изуми е ,че днес във всички вестници(попаднаха ми няколко) загубата беше отдадена изцяло на съдията.Е извинявайте ,обаче той не даде 3 дузпи за Шалке...Немците не бяха класи над Левски-съвсем не,но сините 2рото полувреме напълно си заслужиха да си извадят топката 3пъти от мрежата.Ми не вкараш ли ще ти го...вкарат.И им го вкараха.Левскарите просто теябваше да си признаят ,че не им стигнаха силите ,а не да сочат с пръст разни други виновници 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър