Кафе и/или чай
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Първоначално въобще не харесвах кафе и то не успяваше да ме разсъни,после (преди по-малко от година)случайно намерих правилната комбинация кафе+захар+мляко и много ми хареса.Почнах да пия редовно и съответно кафето успяваше да ме разсъни.Само че явно съм прекалила с количеството
,сега отново не се разсънвам от него(мога да изпия една гооооооооляма чаша кафе и да заспа съвсем спокойно
) и сега го пия само защото ми е вкусно.На ден пия между 300 и 600 милилитра 
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
и аз така започнах, но напоследък откривам че съм развила зависимост в последните месеци (предопалагам е свързано с будуването по сесия) - ако не пия кафе сутрин съм като умряла, или дори да не ми се спи, изглеждам сякаш ми се спи...nightwish написа:Първоначално въобще не харесвах кафе и то не успяваше да ме разсъни,после (преди по-малко от година)случайно намерих правилната комбинация кафе+захар+мляко и много ми хареса.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- fatalno_f
- В началото бе словото
На мен ми е трудно да преценя дали съм зависима. Ако съм се наспала(което е рядкост напоследък) пия по 1 кафе на ден и то защото ми е вкусно .Но ако денят ми започва рано изпивам по 2 кафето само до обяд и следобяд поне още едно.Абе май клоня към пристрастените 
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
КАФЕ- ставам за да пия кафе, аз съм болезнено пристрастена, прекалявам с кафето,обичам да ми мирише на кафе, нещо да има вкус на кафе, просто съм кафеманка 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Morning Star
- От дъжд на вятър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Бе и на мен не ми действа кафето по принцип, но тая сесия открих правилната комбинация: кола с много нес! Колата неутрализира горчивия вкус на кафето и можеш да допълваш докато се надрусаш съвсем, а после 3 дена не успяваш да си затвориш очите 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
човек, това е убийствена комбинация. трябва да съм се зомбирала адски много, да не съм спала сто часа, за да се надрусам така, иначе не бих го причинила на нервната си система...^PrincessA^ написа:Бе и на мен не ми действа кафето по принцип, но тая сесия открих правилната комбинация: кола с много нес! Колата неутрализира горчивия вкус на кафето и можеш да допълваш докато се надрусаш съвсем, а после 3 дена не успяваш да си затвориш очите
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
неее, недей, не си го причинявай!!!coup написа:За тази комбинация, кола с нес, съм чувала и смятам да я приложа тази сесия.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Наистина трябва да се внимава, че стомахчето и нервите и те душа носят
Аз не обичам еспресо и не го пия. Пия нес, но много рядко чисто - слагам му мляко, какао, мед, в различни комбинации и пропорции, зависи какво имам. И гледам, ако има безкофеиново, да е такова.
Пия кафе тогава, когато се чувствам сънена, само сутрин. Не съм пристратена все още - пия чай или напитки с какао, ако не се налага да се разсънвам скоростно. (А за колата пък - отказала съм я напълно, толкова е...пълна с въздух, че ми пречи.)

Аз не обичам еспресо и не го пия. Пия нес, но много рядко чисто - слагам му мляко, какао, мед, в различни комбинации и пропорции, зависи какво имам. И гледам, ако има безкофеиново, да е такова.
Пия кафе тогава, когато се чувствам сънена, само сутрин. Не съм пристратена все още - пия чай или напитки с какао, ако не се налага да се разсънвам скоростно. (А за колата пък - отказала съм я напълно, толкова е...пълна с въздух, че ми пречи.)
- Dynamite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз преди си мислих,че съм пристрастена,но установих,че си е чисто втълпяване,а и нещо не ми действа по предназначение
. Напоследък за събуждане използвам фреш от грейпфрут,портокал и лимон ,и от това се чувствам наистина страхотно
Кафе продължавам да си пия,защото просто ми е вкусно,харесва ми как ми мирише,имам ниско кръвно,пък и навик си имам...

Кафе продължавам да си пия,защото просто ми е вкусно,харесва ми как ми мирише,имам ниско кръвно,пък и навик си имам...
"Избраници са ония,за които прекрасното означава само Красота"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Знам, че е вредно, но освен че действаnrggirl написа:неее, недей, не си го причинявай!!!coup написа:За тази комбинация, кола с нес, съм чувала и смятам да я приложа тази сесия.
не, сериозно комбинацията те разсънва за известно време, стимулира мозъка, но после докато се възстанови организма ти... това си е като надрусване, ама в по-лека форма. може и да се пристрастиш
![]()
!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)