как върви подготовката ви по история за КСК 2006?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами то и аз не я имам от сайта им...много е вероятно и да я няма...от даскала ми знам кои теми влизат - от Средновековие са Славяни и прабългари, Борис, Симеон и първите Асеневци...а от Възраждане - Ранно, Просвета и култура, Църква, Раковски, БРЦК и май и Априлско и Руско-турска, но за тях ми каза да не наблягам толкова много, колкото на останалите...даже отбеляза тези от Средновекиовие да ги знам перфектно
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хахаха, много сте готини, да знаете:lol: . аз пък ще ви стискам палци да не е Средновековие, защото само с гадна тема се преуспява. за какво ви е тема, която всички могат да напишат за 6, само да скочи бала ли
?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
по принцип тая тема избягват да я дават - трудна е за формулиране, защото е твърде нова история и има много спорни моменти. а и е твърде обширна... така че най-вероятно наистина няма въобще да я сложат...Joker написа:Източник от ИФ е съобщил, че темата за Втората световна война няма да се пада тази година, защото била съвсем нова, но и не във всички гимназии учителите стигали до нея...
Мисля, че може да му се вярва.., а вие?
като цяло обаче ще ви дам един добър съвет - престанете да се занимавате с разни псевдо източници, гледачки, специалисти и тем подобни, просто си научете темите и се явявайте, само допълнителен стрес са тия разсъждения какво ще се падне според еди-кой си...
Последно промяна от nrggirl на 31 Мар 2006, 00:15, променено общо 1 път.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Права е nrggirl! От опит знам, че когато е тема, която не искам, изкарвам много високи резултати. Така стана в 7ми клас с "Ангелинка"... За това си викам, че няма значение, коя е темата, важното е да успеем да напишемеnrggirl написа:хахаха, много сте готини, да знаете:lol: . аз пък ще ви стискам палци да не е Средновековие, защото само с гадна тема се преуспява. за какво ви е тема, която всички могат да напишат за 6, само да скочи бала ли?!?
nrggirl, мерси, че ще стискаш палци!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
именно, и аз бях такаRaya_Alexandra написа:Права е nrggirl! От опит знам, че когато е тема, която не искам, изкарвам много високи резултати. Така стана в 7ми клас с "Ангелинка"... За това си викам, че няма значение, коя е темата, важното е да успеем да напишемеnrggirl написа:хахаха, много сте готини, да знаете:lol: . аз пък ще ви стискам палци да не е Средновековие, защото само с гадна тема се преуспява. за какво ви е тема, която всички могат да напишат за 6, само да скочи бала ли?!?
no probsRaya_Alexandra написа:nrggirl, мерси, че ще стискаш палци!
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
И мен много ме вдъхнови тая книга, че чак и "Преспанските камбани" прочетох. Дадоха ми много голям поглед за епохата и за това как всички движения в нея са били приети от хората и т.н.MIND FIELD написа:Мен всичко-от славяни до Калоян,ама с тея писма ми взе акъла момчето. Готино е като четеш Възраждането,Църква и Култура,ако учиш литература да нагънеш и "Железния светилник". Мен нещо вдъхновяващо ми подейства.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php