Общежития - кандидатстване

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

samanta_
От дъжд на вятър

Re: Общежития - кандидатстване

Мнение от samanta_ »

искам да питам на второ или трето класиране, ако сме приети и тогава се записваме и тогава ли може да кандидатстваме за общежитие?
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Да, тогава също може.
Изображение
samanta_
От дъжд на вятър

Мнение от samanta_ »

мерси, а кандидатстването за общежитие как става по-точна от какво се определя, знм че е по бал, но и има и начин да кандидатстваш по социални доходи? някой ще ме просветли ли?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

С доходът може да кандидатстваш за 3 класиране, ако са останали места в общежитията. А за 1 класиране може ако си от многодетно семейство или имаш брат или сестра, който учи извън родния град.

От това което съм чела така го разбирам, но се порови и виш сама във форума има мн теми по този въпрос
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
mize
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от mize »

някой знае ли дали може да се кандидатсва за общежитие още? :(
nieni
В началото бе словото

Мнение от nieni »

Тъй като класиранията излизат на 15 септември,а и общежитията на СУ са малко,предполагам,че не. :scratch: Но записал ли си се вече?Ако да и не си подал молба тогава,май вече нищо не можеш да направиш.sry
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .
Курс: четвърти

Мнение от Morgenrot »

След второ класиране на горните курсове и след първо на първокурсниците (и двете класирания излизат на 15. септември) има общо трето класиране. За него документи се подават отделно и кандидатите се класират "по право" (има определени условия, разтърси се, ако мислиш, че си за там.. става въпрос за други учащи братя и сестри, които са непълнолетни и живеят извън София, безработни и пенсионирани родители, родители с инвалидност, по доход на член от семейството.. абе социални фактори общо взето ;))

Освен това има един 8ми блок, който е малко по-скъп, защото е и по-хубав.. за него документи също се подават отделно и то дори след класиранията за обикновените общежития, така че имаш шанс! :)
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Аватар
mize
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от mize »

аха :) благодаря за инфото :)
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Morgenrot написа:След второ класиране на горните курсове и след първо на първокурсниците (и двете класирания излизат на 15. септември) има общо трето класиране. За него документи се подават отделно и кандидатите се класират "по право" (има определени условия, разтърси се, ако мислиш, че си за там.. става въпрос за други учащи братя и сестри, които са непълнолетни и живеят извън София, безработни и пенсионирани родители, родители с инвалидност, по доход на член от семейството.. абе социални фактори общо взето ;))

Освен това има един 8ми блок, който е малко по-скъп, защото е и по-хубав.. за него документи също се подават отделно и то дори след класиранията за обикновените общежития, така че имаш шанс! :)
Как стоят нещата с кандидатстването за този 8ми блок ?
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .
Курс: четвърти

Мнение от Morgenrot »

Ами виж тук има един документ за настаняването в 8ми блок. От 2008г е, но предполагам, че още е в сила.

Също имаше отделна тема за 8ми блок, може да пробваш и там да попиташ :)
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”