Не ми се ще да те разочаровам, но скоро гледах в" Господари на ефира", че това е един от унитата ментеlorie написа:тука пише да пишем каквото ни скимне
искам да попитам за Московския университет, дали е в София и какво се учи там и обучението не е ли на руски, и държавен ли е или частен?
Тема:Всякакви дискусии...пишете каквото ви скимне:Р...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fatalno_f
- В началото бе словото
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Така, време е да споделя това, което ме мъчи, защото вече не издържам! Не мога да тая в душата си този гняв, тази дилема и .. тн. Дано разберете, мили хора, този сложен въпрос
Предвид временцето, което се отвори тези дни, изпитвам омраза към всичко затворено - блузи, пространства, обувки .. Та, с каква степен на смайване ще ме гледат хората по улиците ако тръгна по чехлички?? Дали ще ме сочат с пръст и насмешка? Не мога да реша ...
Предвид временцето, което се отвори тези дни, изпитвам омраза към всичко затворено - блузи, пространства, обувки .. Та, с каква степен на смайване ще ме гледат хората по улиците ако тръгна по чехлички?? Дали ще ме сочат с пръст и насмешка? Не мога да реша ...
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
какво му мислиш? дерзай!! нали на теб ще ти е кеф!! какво те интересуват другите?KeineSonne написа:Така, време е да споделя това, което ме мъчи, защото вече не издържам! Не мога да тая в душата си този гняв, тази дилема и .. тн. Дано разберете, мили хора, този сложен въпрос![]()
Айде, обувай чехлите
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
това ми напомня за един потресаващ случай...една година в Италия като бях и с брат ми се разхождахме, а той милия търсеше ли, търсеше някоя хубава мацка да му хване окото...но уви...и така дни наред...а аз само му се смеех и му показвах някоя със супер наднормено тегло
и един ден (това стана като в приказка
) в една градинка, пак по време на поредната ни разходка, виждаме една много сипматична мацка...първо, че няма да кажеш, че беше на 14, а ще и дадете поне 20-на...но вншният й вид направо изби рибата...мацката беше като изписана...някакъв пепелиов рус цвят на косата...къдрава, но не много ситно, дълга коса до кръста...с някакво бая изрязано потниче...една полчика...бяз наднормено тегло...изваяна, все едно гледате някоя моделка...и наистина беше и много симпатична, чак красива мога да кажа...и при цялото това облекло и визия беше обута в кобинки
...говоря за време - края на юли началото на август...лелеее лошо ми стана...а брат ми вече беше отчаян до краен предел...и в последствие забелязах, че е някаква мода...подобен случай видях и докато бях на плаж...само дето момичето не беше с потник и пола, а по бански...и кобинки
та си мислех - аз ли нещо не съм наред или всички около мен са полудели

Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Много се кефя на тия панталонки, ама не с ботуши, с обувки е много по якоtwiggy написа:аз пък не мога да разбера тази мода сега къси панталони и ботуши до коленете
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...