Журналисти 2009, том 2.

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Журналисти 2009, том 2.

Мнение от NikTa »

Хахахахахах... бих добавила: "И така нататък..." :lol:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
Jesy
В началото бе словото

Мнение от Jesy »

Rehabilitator_ написа:
Jesy написа:
Шепот написа:Хора, сред вас има ли някой, искащ Книгоиздаване?
И на мене ми е първо и ходих на устен,ама с 24.50 бал нямам абсолютно никакъв шанс :( ...Иначе съм сигурна,че винаги ще има достатъчно заблудени хорица да предпочетат книжката пред мишката :wink: :) ...Поне един в мое лице има :) И журналистика писах,но ако някой ден имам възможност бих се обрекла на печатните медии.Направо изтръпвам ,като подуша аромата на нова хартия :drunken: :)
Ти да не дишаш лепило??? :) :) :) Единични са случаите, които записват Книгоиздаване на първо място
На тебе никой ли не ти връзва вече,че започна с мене да се заяждаш ?... :) "Единични случаи" при всички положения значи УНИКАЛНОСТ !- Щом така мислиш,поласкана съм. :) Лека нощ на всички! Отивам да подишам лепило. :wink: :drunken: :flower:
IT'S ONLY WORDS AND WORDS ARE ALL I HAVE...
Аватар
johndaniels
В началото бе словото
Специалност: PR /public retardations/
Курс: втори

Мнение от johndaniels »

"Единични случаи" при всички положения значи УНИКАЛНОСТ !- Щом така мислиш,поласкана съм. :) Лека нощ на всички! Отивам да подишам лепило. :wink: :drunken: :flower:
Изображение

;)

Спокойно, колеги. Когато нищо не стане - има Неформално Образование (редовно И задочно) :P
Каквато ни е държавата, такъв ни е държавният университет!
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

И педагогиките, не забравяй! 8)

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

:Ds
Facebook
Изображение
Аватар
johndaniels
В началото бе словото

Мнение от johndaniels »

NikTa написа:И педагогиките, не забравяй! 8)
Ти ли си на аватара бе, да го ева :bom:
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Jesy написа:
Rehabilitator_ написа:
Jesy написа:
Шепот написа:Хора, сред вас има ли някой, искащ Книгоиздаване?
И на мене ми е първо и ходих на устен,ама с 24.50 бал нямам абсолютно никакъв шанс :( ...Иначе съм сигурна,че винаги ще има достатъчно заблудени хорица да предпочетат книжката пред мишката :wink: :) ...Поне един в мое лице има :) И журналистика писах,но ако някой ден имам възможност бих се обрекла на печатните медии.Направо изтръпвам ,като подуша аромата на нова хартия :drunken: :)
Ти да не дишаш лепило??? :) :) :) Единични са случаите, които записват Книгоиздаване на първо място
На тебе никой ли не ти връзва вече,че започна с мене да се заяждаш ?... :) "Единични случаи" при всички положения значи УНИКАЛНОСТ !- Щом така мислиш,поласкана съм. :) Лека нощ на всички! Отивам да подишам лепило. :wink: :drunken: :flower:
В моя випуск сме доста хора, дето са писали Книгоиздаване на първо място. Затова ми стана любопитно и питах. Специалността по нищо не отстъпва на другите две, напротив, затова пожелавам на избралите я успех и да се видим наесен във факултета. :)
Същото пожелавам и на кандидатите за другите специалности, ФЖМК е чудесно място^^
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

johndaniels написа:
NikTa написа:И педагогиките, не забравяй! 8)
Ти ли си на аватара бе, да го ева :bom:
Оф тия аватари... :lol: ти си 72687-ия човек, който ме гаври с тях... Естествено, че не съм аз.

А Шепот...
Шепот написа: ФЖМК е чудесно място^^
Силно се надявам да си права. Защото лично аз очаквам много от ФЖМК и се надявам да го получа... Иначе язък за желанието.
Ох говоря все едно вече съм влязла... :lol: Ама така де, по мои прости сметки, в нааай-'лошия' случай - ПР. :rr:

(Г. Г.)
Аватар
Jesy
В началото бе словото

Мнение от Jesy »

johndaniels написа:
"Единични случаи" при всички положения значи УНИКАЛНОСТ !- Щом така мислиш,поласкана съм. :) Лека нощ на всички! Отивам да подишам лепило. :wink: :drunken: :flower:
Изображение

;)

Спокойно, колеги. Когато нищо не стане - има Неформално Образование (редовно И задочно) :P[/quoЕ
Е,браво бе!Обявете ме сега за изрод,защото мисля,че това е интересна специалност!...-Илллллл.....книгоиздаване-отврат!...Убийте ме с камъни! :P А някой някога да ви е споменавал или някъде да сте прочитали(вярно,че четете само вестници(четенето на книги е долнопробно занимание за вас),ама и в тях това траудно не се забелязва :wink: ),че на Земята има 6 милиарда и 500 милиона души и НЕ е задължително всички да мислят като вас ... :) :) :) Не се заяждам,ама всеки си има собствена индивидуалност и право на избор.Какви журналисти ще станете,ако не уважавате това ?... А пък иначе с малко въображение може да се намери приложение и на смачканата вилица... :) :) :)
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Ти пък точно на Рехабилитатора се впрягаш... :lol:
А вилицата си беше намясто, шегичка намясто.

Хубаво е, че си харесваш специалността, хубаво е, че не си от хората дето 'са записали, колкото да учат нещо'. Просто, както сама отбеляза, разни хора - разни мнения.

Айде весело и РАЗБИРА СЕ, че се радваме (поне аз), че и за в бъдеще ще има кой да ни печата книжките! :flower:

(Г. Г.)
Аватар
Jesy
В началото бе словото

Мнение от Jesy »

NikTa написа:Ти пък точно на Рехабилитатора се впрягаш... :lol:
А вилицата си беше намясто, шегичка намясто.

Хубаво е, че си харесваш специалността, хубаво е, че не си от хората дето 'са записали, колкото да учат нещо'. Просто, както сама отбеляза, разни хора - разни мнения.

Айде весело и РАЗБИРА СЕ, че се радваме (поне аз), че и за в бъдеще ще има кой да ни печата книжките! :flower:
Оk,извинявам се,че така реагирах =) :) :lol: :lol: :lol: Още не съм се разсънила и съм малко неориентирана. :) Вие всички сте мн пекани и ще излизете свестни журналя сиг съм! :wink: Айде успех ви и лек ден ! :geek:
Аватар
johndaniels
В началото бе словото

Мнение от johndaniels »

Можеше да ме зачукаш като обявиш, че смачканата вилица не е уникална, а си е просто смачкана :) Специалността ти, к'вото и да си мислят останалите, е много готина, но аз ти го казвам - голям зор ще видиш ако разчиташ на нея за кариера в живота ти. Удоволствието да си четеш книжка на дивана или в кенефа е незаменимо, но електронните медии изместват хартията, не твърде бавно, за сметка на това много сигурно. Аз това го одобрявам, щото като си представиш колко дървета са изсечени за да се напечата примерно последния Хари Потър, небето потъмнява. Но от гледна точка на реализацията Книгоиздаването е комплексна специалност и ще ти даде бая други знания покрай главното. Успех ! :)
Оф тия аватари... :lol: ти си 72687-ия човек, който ме гаври с тях... Естествено, че не съм аз.
72687 човека, които мечтаят са това ! Лошо няма :D
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

johndaniels написа:72687 човека, които мечтаят са това !
За кво, за Ева или за Рая ? :lol:

(Г. Г.)
Аватар
johndaniels
В началото бе словото

Мнение от johndaniels »

Е нема да е да влезат Книгоиздаване зер :)
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Това не е отговор, защото е ясно по презумпция... :lol:

(Г. Г.)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”