Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Български футбол
Наистина не разбирам точно какво имаш предвид, ама ми е тъпо примерно та дори хора като тебе от другия полюс да смятат, че имам нещо с такива, ще си позволя да ползвам думата "утрепки".
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Така няма да е интересно
200-300 човека лесно се надвикват. По-хубаво е като ги надвикаш на говеждия им стадион 
Имам предвид,че не може 3000 човека примерно да мълчат на 100,сещаш ли се?allshallperish написа:Наистина не разбирам точно какво имаш предвид, ама ми е тъпо примерно та дори хора като тебе от другия полюс да смятат, че имам нещо с такива, ще си позволя да ползвам думата "утрепки".
А за утрепките...ами СЗ се водят най-верните,най-силно подкрепящите о(т)бора на ЛеФски.
Ако те са такива...какви са останалите фенове на фк МВР?
Еми прав си...те без това си признаха,че сме ги надвикали в последните дербита и,че сме били в пъти повече от тях,че нашата организация е по-добра.ivansev написа:Така няма да е интересно200-300 човека лесно се надвикват. По-хубаво е като ги надвикаш на говеждия им стадион
Да се оправят....САМО ЦСКА!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Ебах тая тема за "българия футбол". Само за Отбора се говори.
Аватари с емблеми на беларуски отбори, мамата си ебало.
Митак, не говори глупости кой си бил "признавал". Пролетта ви надвикахме, а вие бяхте малко повече, защото се водехте домакини. Въпреки това някои от вас си тръгнаха в 70тата минута..

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи

Ooo, секс!
А иначе, че в последните три години ви правим на гъз на трибуните, това дори и вашите го признават
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Доста мои приятели лефскари си го казаха това,че ние сме ви надвикали,а и сега с тези признания във форума ви и моменталното "преместване" на тези мнения говори само по себе си коя е по-добрата агитка...Baggins написа:Ебах тая тема за "българия футбол". Само за Отбора се говори.![]()
Аватари с емблеми на беларуски отбори, мамата си ебало.
![]()
Митак, не говори глупости кой си бил "признавал". Пролетта ви надвикахме, а вие бяхте малко повече, защото се водехте домакини. Въпреки това някои от вас си тръгнаха в 70тата минута..
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Май и ти пошмръквашallshallperish написа:Така като ме гледаш не го ли проумявам![]()
Ама кво мога да направя? Да си зарежа отбора, дето ме кефи заради некви тъпаци ли?
Друг отбор в България това няма да го направи. Браво, велики сте.

Fletcher Lind, какво постваш снимки? Който отбор е домакин, той има повече публика във "В". Няма начин да е иначе.

Baggins написа:![]()
![]()
Доста смешни. Понеже последните три години ви бием където ви хванем за първенство, купи, юноши, ветерани...взехте да тръбите, че пък сте ни били като публика. Вярвайте си.
![]()
Fletcher Lind, какво постваш снимки? Който отбор е домакин, той има повече публика във "В". Няма начин да е иначе.
А за публиката...дори вашите фенове си го признават...нормалните де...такива,като теб и себеподобните ти от Запада поради наркотичната абстиненция не могат да признаят,че публиката на ЦСКА ви мачка последните 3 години яко!!!
А относно за публиката във В сектор...билетите се пускат в свободна продажба така,че не ми казвай,че домакинът е с предимство.
Моля те покажи ни снимки,когато вие сте домакини на Васил Левски и вашата публика във В е 2-3 пъти повече от нашата...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов

Хахахахаахах ти си уникален,бе.Метадон,кока,хероин...какво ползваш ми кажи,защото явно това те вкарва във егати филмитеBaggins написа:![]()
![]()
Кажи още един път, че сте ни СМАЗАЛИ на публика, щото не разбрахме. Явно някакви сериозно комплекси избивате вие цеденевистите. Един път със Стойчо, това ви е победата от 2005та насам.
![]()
![]()
Ако под "нашите фенове" имаш предивд някои отделни мнения във форумите и т.н., т.е. тези, които ти си избираш....значи бъркаш в зародиш. Билетите за В за в свободна продажда, но самият сектор е разделен на две зони. Зоната за публиката на домакина е 3 пъти по-голяма. За снимките...винаги сме повече във В, когато сме домакини.
Под "вашите" разбирам поне 20 човека,които се оплакаха от Запада и си признаха,че "свинете" са по-напред от вас.Един от тези хора е мой приятел и незнайно защо получи БАН за 1 месец
А за разделянето на 2 зони...по-малоумно мнение не можа ли да напишеш?
Сектора се разделя по средата...виж снимката на Fletcher Lind!!!
Куките са точно по-средата на В сектор...просто ние сме заели по-голямата част откъм Г,а вие откъм Б нямате хора...КАПИШ???
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Сигурен съм, че друсаш, колега. Я виж пак въпросната снимка и пак ми кажи дали куките са през средата?
Или буферната зона, заемаща един блок, е навътре в "нашата половина".

Заради това ли останалата част между В и Б стои празна?Baggins написа:Сигурен съм, че друсаш, колега. Я виж пак въпросната снимка и пак ми кажи дали куките са през средата?![]()
![]()
Или буферната зона, заемаща един блок, е навътре в "нашата половина".
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Както казах - условният "гост" винаги има по-малко публика във "В".
Ето знаменитата ви победа - единствена от 2005 насам

Ето знаменитата ви победа - единствена от 2005 насам

Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов