Български футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Български футбол

Мнение от allshallperish »

Наистина не разбирам точно какво имаш предвид, ама ми е тъпо примерно та дори хора като тебе от другия полюс да смятат, че имам нещо с такива, ще си позволя да ползвам думата "утрепки".
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
ivansev
В началото бе словото

Мнение от ivansev »

Така няма да е интересно :) 200-300 човека лесно се надвикват. По-хубаво е като ги надвикаш на говеждия им стадион :lol:
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

allshallperish написа:Наистина не разбирам точно какво имаш предвид, ама ми е тъпо примерно та дори хора като тебе от другия полюс да смятат, че имам нещо с такива, ще си позволя да ползвам думата "утрепки".
Имам предвид,че не може 3000 човека примерно да мълчат на 100,сещаш ли се?
А за утрепките...ами СЗ се водят най-верните,най-силно подкрепящите о(т)бора на ЛеФски.
Ако те са такива...какви са останалите фенове на фк МВР?

ivansev написа:Така няма да е интересно :) 200-300 човека лесно се надвикват. По-хубаво е като ги надвикаш на говеждия им стадион :lol:
Еми прав си...те без това си признаха,че сме ги надвикали в последните дербита и,че сме били в пъти повече от тях,че нашата организация е по-добра.
Да се оправят....САМО ЦСКА!!! :bounce:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Ебах тая тема за "българия футбол". Само за Отбора се говори. :lol: :lol: Аватари с емблеми на беларуски отбори, мамата си ебало. :lol: :lol: Митак, не говори глупости кой си бил "признавал". Пролетта ви надвикахме, а вие бяхте малко повече, защото се водехте домакини. Въпреки това някои от вас си тръгнаха в 70тата минута..
Изображение
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Fletcher Lind »

Изображение

Ooo, секс!

А иначе, че в последните три години ви правим на гъз на трибуните, това дори и вашите го признават :lol:
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:Ебах тая тема за "българия футбол". Само за Отбора се говори. :lol: :lol: Аватари с емблеми на беларуски отбори, мамата си ебало. :lol: :lol: Митак, не говори глупости кой си бил "признавал". Пролетта ви надвикахме, а вие бяхте малко повече, защото се водехте домакини. Въпреки това някои от вас си тръгнаха в 70тата минута..
Доста мои приятели лефскари си го казаха това,че ние сме ви надвикали,а и сега с тези признания във форума ви и моменталното "преместване" на тези мнения говори само по себе си коя е по-добрата агитка... :idea:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

allshallperish написа:Така като ме гледаш не го ли проумявам :evil:
Ама кво мога да направя? Да си зарежа отбора, дето ме кефи заради некви тъпаци ли?
Май и ти пошмръкваш :roll:

Друг отбор в България това няма да го направи. Браво, велики сте.
Изображение
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

:lol: :lol: :lol: Доста смешни. Понеже последните три години ви бием където ви хванем за първенство, купи, юноши, ветерани...взехте да тръбите, че пък сте ни били като публика. Вярвайте си. :lol:
Fletcher Lind, какво постваш снимки? Който отбор е домакин, той има повече публика във "В". Няма начин да е иначе.
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа::lol: :lol: :lol: Доста смешни. Понеже последните три години ви бием където ви хванем за първенство, купи, юноши, ветерани...взехте да тръбите, че пък сте ни били като публика. Вярвайте си. :lol:
Fletcher Lind, какво постваш снимки? Който отбор е домакин, той има повече публика във "В". Няма начин да е иначе.
:JC_finger: Особенно по-миналия сезон със Стойчо така ни бихте,че накрая на първенството бяхме с 16 точки пред вас :lol: :lol: :lol:
А за публиката...дори вашите фенове си го признават...нормалните де...такива,като теб и себеподобните ти от Запада поради наркотичната абстиненция не могат да признаят,че публиката на ЦСКА ви мачка последните 3 години яко!!!
А относно за публиката във В сектор...билетите се пускат в свободна продажба така,че не ми казвай,че домакинът е с предимство.
Моля те покажи ни снимки,когато вие сте домакини на Васил Левски и вашата публика във В е 2-3 пъти повече от нашата... :Laie_68:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

:lol: :lol: :lol: Кажи още един път, че сте ни СМАЗАЛИ на публика, щото не разбрахме. Явно някакви сериозно комплекси избивате вие цеденевистите. Един път със Стойчо, това ви е победата от 2005та насам. :lol: :lol: :lol: Ако под "нашите фенове" имаш предивд някои отделни мнения във форумите и т.н., т.е. тези, които ти си избираш....значи бъркаш в зародиш. Билетите за В за в свободна продажда, но самият сектор е разделен на две зони. Зоната за публиката на домакина е 3 пъти по-голяма. За снимките...винаги сме повече във В, когато сме домакини. :wink:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа::lol: :lol: :lol: Кажи още един път, че сте ни СМАЗАЛИ на публика, щото не разбрахме. Явно някакви сериозно комплекси избивате вие цеденевистите. Един път със Стойчо, това ви е победата от 2005та насам. :lol: :lol: :lol: Ако под "нашите фенове" имаш предивд някои отделни мнения във форумите и т.н., т.е. тези, които ти си избираш....значи бъркаш в зародиш. Билетите за В за в свободна продажда, но самият сектор е разделен на две зони. Зоната за публиката на домакина е 3 пъти по-голяма. За снимките...винаги сме повече във В, когато сме домакини. :wink:
Хахахахаахах ти си уникален,бе.Метадон,кока,хероин...какво ползваш ми кажи,защото явно това те вкарва във егати филмите :lol:
Под "вашите" разбирам поне 20 човека,които се оплакаха от Запада и си признаха,че "свинете" са по-напред от вас.Един от тези хора е мой приятел и незнайно защо получи БАН за 1 месец :reindeer:
А за разделянето на 2 зони...по-малоумно мнение не можа ли да напишеш?
Сектора се разделя по средата...виж снимката на Fletcher Lind!!!
Куките са точно по-средата на В сектор...просто ние сме заели по-голямата част откъм Г,а вие откъм Б нямате хора...КАПИШ???
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Сигурен съм, че друсаш, колега. Я виж пак въпросната снимка и пак ми кажи дали куките са през средата? :shock: :shock: :shock: Или буферната зона, заемаща един блок, е навътре в "нашата половина".
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:Сигурен съм, че друсаш, колега. Я виж пак въпросната снимка и пак ми кажи дали куките са през средата? :shock: :shock: :shock: Или буферната зона, заемаща един блок, е навътре в "нашата половина".
Заради това ли останалата част между В и Б стои празна?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Както казах - условният "гост" винаги има по-малко публика във "В".
Ето знаменитата ви победа - единствена от 2005 насам
Изображение
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Миналия сезон...Лефски-ЦСКА 1-1
http://i.data.bg/08/11/02/1225286.jpg :Laie_68:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,