определено ще ни е от полза КСК 2009 - География
-
awesome
- В началото бе словото
- Специалност: География
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - География
много благодаря за информацията
определено ще ни е от полза 
определено ще ни е от полза Re: КСК 2009 - География
някоий знае ли дали след пурви курс геграфия мога да се прехвърля в ррп или туризъм? и каква е схемата, ако може?
Възможно е.Нужно е да си положила успешен изпит по география и език (разбирай под успешен поне 3.00).
Вероятно се изисква и някакъв успех след края на първи курс, но не знам точно колко е.Различно е за специалностите..
Вероятно се изисква и някакъв успех след края на първи курс, но не знам точно колко е.Различно е за специалностите..

ГЕОЛОГО-ГЕОГРАФСКИ ФАКУЛТЕТ
Преместването на студенти в ГГФ от друга специалност или от друго висше училище става при следните условия:
Специалностите РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ И ПОЛИТИКА И ТУРИЗЪМ
Кандидатите да имат успешно издържани кандидатстудентски изпити по география на България и чужд език / или да представят сертификат за владеене на езика над средно ниво/. Кандидатите да имат успех от следването не по-нисък от добър /4.00/.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
добре да разбирам ли, че НЕ е необходимо да се откаже някой от специалността, следователно да се освободи 1 място и тогава да мога да се прехвърля, защото някъде така бях чула?
в първи?? сигурен си така ли?
-
fntsy
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
Не помня кой, обаче ми казаха, че съответно, когато се преместваш не заемаш от определените места, а се открива допълнително за тебsamanta_ написа:добре да разбирам ли, че НЕ е необходимо да се откаже някой от специалността, следователно да се освободи 1 място и тогава да мога да се прехвърля, защото някъде така бях чула?
П.П Какво точно искаш да се прехвърлиш - РРП или Туризъм? ( питам от любопитство )
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Една колежка трябваше да е 2 курс география, а сега е с нас. Друга - 3 курс биология и география - същата история. А бяха 1 курс туризъм.
тоя последния пост не го схванах и бих искала ррп, но, ако се губи 1 година няма да се прехвърлям, сигурни ли сте за тва, че е така?
За някой специалности може да продължиш от 2-ри курс, но зависи и от коя специалност идваш.Имаше нещо, че 80% от учебния план трябва да съвпада..
Но щом от География в Туризъм се почва пак от 1-ви курс..със сигурност и в РРП е така.Сори..
Но щом от География в Туризъм се почва пак от 1-ви курс..със сигурност и в РРП е така.Сори..

според вас имам ли шанс за първо класиране за география с бал 25.52
- wetdread
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Годишната такса за Туризъм 289лв ли е?
Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се налага да работиш..
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
ако ти е 1-во желание .. има много голям шанс .. ама и да не е според мен си вътреsamanta_ написа:според вас имам ли шанс за първо класиране за география с бал 25.52
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни