държавни изпити Право

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

zazu
В началото бе словото

държавни изпити Право

Мнение от zazu »

(кирилица)...та,...Има ли някой учещ за държавен по наказателноправни? Ако да, ще съм много благодарна ако сподели от къде възнамерява да учи за наказателно-особена част :lol:
zazu
В началото бе словото

самотно

Мнение от zazu »

Ето, четири дни откак тоз въпрос си седи тука...и нищо. За какво са ви тея форуми се чудя, като щом стане дума за нещо сериозно, в ефира настъпва вкочаняваща тишина. Все едно няма студенти право-четвърти курс. Да не поиска някой случайно нещо...или просто изключително много съм ви надценила :evil: Сигурно, защото срещу себе си имам компютър
senex
В началото бе словото

Re: държавни изпити Право

Мнение от senex »

zazu написа:(кирилица)...та,...Има ли някой учещ за държавен по наказателноправни? Ако да, ще съм много благодарна ако сподели от къде възнамерява да учи за наказателно-особена част :lol:
Така е, за голямо съжаление. Ами, откъде? Имаш богата литература, избери си и чети. Как си се подготвяла за годишните изпити. Проф. д-р Антон Гиргинов има учебник, посветен на особената част, проф. д-р Димитър Михайлов-лекции, които се разпростряняват сред студентите, проф. д-р Александър Стойнов има две монографични книги, които не обхващат целия материал, но поне част от него, НК също не е за пренебрегване:).
zazu
В началото бе словото

Мнение от zazu »

Проблемът дойде от това, че лекциите по наказателно-особена част, които имам, са от преди 4 години :? , а учебниците на Стойнов съм ги чела. Благодаря за информацията
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Re: самотно

Мнение от nrggirl »

zazu написа:Ето, четири дни откак тоз въпрос си седи тука...и нищо. За какво са ви тея форуми се чудя, като щом стане дума за нещо сериозно, в ефира настъпва вкочаняваща тишина. Все едно няма студенти право-четвърти курс. Да не поиска някой случайно нещо...или просто изключително много съм ви надценила :evil: Сигурно, защото срещу себе си имам компютър
хаха, извинявам се колега, ама да ви е хрумвало че може наистина да няма студенти право четвърти курс :lol: ... бих помогнала, ама съм все още на НП-обща част, така че... нищо лично :twisted:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
zazu
В началото бе словото

Мнение от zazu »

Благодаря на всички...изпита го взех. На тези, на които им предстои, им стискам палци...(и все-пак, не ми се падна въпрос от особената част) :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”