предварителен изпит по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Аз пък оная вечер сънувах, че говоря с някакъв на английски
и една дума не мога да обеля...Срам и позор...Пък ще държа
този изпит тая година, мани, мани...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
fatalno_f
В началото бе словото

Мнение от fatalno_f »

Аз изпита още не съм почнала да го сънувам, ама бала-почти всяка вечер и все ми се случва нещо с роклята :( Шантава работа, защото по принцип съм по-напрегната за изпита
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Добре че още нищо не съм започнала да сънувам за изпита (е като изключим онази вечер разни трупове и кървища, но то няма връзка, ако това не са обезглавени византийски войници :D ), че ако започна искрено ще се притесня и побъркам допълнително, както си падам леко нервна....
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ще ви прозвучи може би тъпо, но аз когато съм нервна (а това ми е нормално състояние в последната година и половина) си ям вътрешната страна на долната устна...и то по много зверски начин, та после зараства 2 седмици и ме боли много...но понеже съм тъпо и упорито следващият път пак го правя...и така около две години :oops:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Какво ли сънува някой, който ще кандидатства с Биология. Голи човешки тела ли хихихих :albino:
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Поради зачестилия интерес относно сънища по време на подготовката за кандидатстудентска(пише се слято) кампания 2006 и по-специално по история...

ПРЕДЛАГАМ ДА СИ ОБОСОБИТЕ ТЕМА :P :P :P

...Малко по-сериозно бе хора! :D
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

Пф, аз веднъж сънувам, че съм на събор на българските аристократи и онея ми говорят нещо, после се събуждам, ама те пред очите ми още и си спомням, че в просъница им казах "Аеве, да ви е.а и аристократите,я да ме остаяте на мира ! " :shock: Смятай !
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

много се шашкате ей, я се стегнете, няма да откачате заради единия изпит :evil: !!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

poison_b написа:Tези сънища,аз пък напоследък повече сънувам коя тема ще ми се падне и мисля за предварителния да си я понауча, защото до сега каквото съм сънувала е ставало, обаче все някога късмета ще ме остави :? иначе в училище винаги ме карат аз да тегля темите на класните и винаги знам какво ще стане :lol: . Вчера се чудех нещо, когато резултатиоте от предварителния изпит излязат, как да разбереш дали тази оценка е достатъчна,за да не се явяваш на редовен? Някой тук беше написал, че много хора са се класирали така.
И аз съм късметлийка като теб, и мен ме карат да тегля теми и аз изпълнявам желания за желаната тема, абе това е нещо като трето чувство и никога не идва ей така, случайно...Ама и аз имам предчувствието, че тоя късмет някога ще ме остави и не ми се иска да е точно тази година...
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

вече знам какво искам да ми се падне на поне един от двата изпита, за предпочитане - предварителния :D Просвета и култура...днес правих контолно на него и съм много доволна от себе си 8)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Искам да се падне "История на Бг. 2000-2005г" :laughing8:
Изображение
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

ra4e^f написа:Искам да се падне "История на Бг. 2000-2005г" :laughing8:
Дааам добра идея:lol: ще има да пишем за цирковете при изборите за парламент...( пък следващите поколения след 80-100 години ще се потят на изпита над темата 2000-2005 и ще се чудят що за страна е имало в добрите стари времена :lol: ). Ама че и какво тъпо изказване завъртях...
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Trisha написа:пък следващите поколения след 80-100 години ще се потят на изпита над темата 2000-2005 и ще се чудят що за страна е имало в добрите стари времена
хах..и аз съм си мислела за този момент, въпреки че въобще не ме засяга :D но определено ако има подобни изпити тогава ще им е много забавно :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Trisha написа:пък следващите поколения след 80-100 години ще се потят на изпита над темата 2000-2005 и ще се чудят що за страна е имало в добрите стари времена
тя да оцелее държавата дотогава, пък за бъдните поколения няма какво да се кахърим отсега...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

nrggirl написа:
тя да оцелее държавата дотогава, пък за бъдните поколения няма какво да се кахърим отсега...
Дам, с тоя демографски срив. Да си призная, не съм мн мн наясно с политиката в момента. Напоследък въобще не съм 'в час'. Имам чувството, че в момента знам повече за нещата от преди 1000 год,отколкото за шегашната обстановка... :binky:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”