Бънджи скокове, някой?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: Бънджи скокове, някой?
Приятно изкарване утре на скачащите
И после искаме снимки

I wanna fall from the stars straight into your arms
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И да знаете, че е желателно бройката на отпътувалите да е равна на завърналите се (и, по възможност, да е запълнена от същите хора).
Приятно скачане!
Приятно скачане!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Приятно и от мен.
ПП: Пригответе фото-тата.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз лично съм го приготвила
Благодаря за пожеланията и ще се постараем да се върнем в пълен състав. В противен случай ще се утешавате с прощалните стихотворения на Кристо
Благодаря за пожеланията и ще се постараем да се върнем в пълен състав. В противен случай ще се утешавате с прощалните стихотворения на Кристо
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ти се смей, смей се... ама не се съмнявам, че епитафиите за вас ще са просто възхитителни.
Айде лека нощ и утре чакаме отчет.
Айде лека нощ и утре чакаме отчет.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Скочихме
Няма жертви. Клипчета и снимки по-късно от Midwintersun. Четиримата скачахме първи. МНого готино. Като взема заплата, ще повторя.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Даааа, завърнахме се живи и здрави... и поне аз много щастлива, за другите предполагам важи същото. Току що прегледах снимките и клипчетата, малко по-късно ще видя къде и как ще ги качвам... Сигурно обаче във ФБ, просто ще направя албума общодостъпен за всички, за да няма проблеми всички да го видят.
Влади скочи първи. Ники беше втори, аз скочих трета, а Сашо - четвърти. Освен нас имаше още около 30 души
За съжаление Сашо не успяхме да го заснемем на клипче, защото батериите на фотоапарата ми съвсем са паднали.
Клипчетата на Влади и на Ники са сравнително малки и няма да имам проблеми да ги кача и да ги покажа. Обаче моето (то Влади го снима) е излязло над 250МВ, което донякъде обяснява защо не е останала батерия за Сашо
Важното е, че беше страхотно. Изобщо не съжалявам, че го направих, и то точно от Витиня. Защото се съмнявам да повторя. =D Радвам се, че скочих, но не искам отново... изобщо не искам отново. При мен се прояви някакъв странен ефект - сега ме е много по-страх от повторен скок, отколкото ме беше страх от първия. Всъщност, за първия въобще не се плашех.
Само чеееее, когато стъпиш на онзи тесничък парапет и бездната се изправи пред теб... не е шега работа. Определено си струваше.
Айде, отивам да се оправям със снимките.
П.П. Ако се чудите защо не споменаваме никъде Валя - тя не дойде.
Влади скочи първи. Ники беше втори, аз скочих трета, а Сашо - четвърти. Освен нас имаше още около 30 души
Клипчетата на Влади и на Ники са сравнително малки и няма да имам проблеми да ги кача и да ги покажа. Обаче моето (то Влади го снима) е излязло над 250МВ, което донякъде обяснява защо не е останала батерия за Сашо
Важното е, че беше страхотно. Изобщо не съжалявам, че го направих, и то точно от Витиня. Защото се съмнявам да повторя. =D Радвам се, че скочих, но не искам отново... изобщо не искам отново. При мен се прояви някакъв странен ефект - сега ме е много по-страх от повторен скок, отколкото ме беше страх от първия. Всъщност, за първия въобще не се плашех.
Само чеееее, когато стъпиш на онзи тесничък парапет и бездната се изправи пред теб... не е шега работа. Определено си струваше.
Айде, отивам да се оправям със снимките.
П.П. Ако се чудите защо не споменаваме никъде Валя - тя не дойде.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Всички, които са скачали, казват същото. Вторият скок е най-труден, понеже вече знаеш какво ти предстои да направиш. А вече всички следващи били донякдъе рутинни.MidwinterSun написа:Радвам се, че скочих, но не искам отново... изобщо не искам отново. При мен се прояви някакъв странен ефект - сега ме е много по-страх от повторен скок, отколкото ме беше страх от първия.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Снимки и клипчета пристигат:
http://www.facebook.com/privacy/?view=p ... 1713951522 - Това е от Фейсбук. Сори, ако някой не успее да го отвори, там ми беше най-удобно да го кача.
http://www.youtube.com/watch?v=UX0_SNKw5jc - това е скокът на Влади
http://www.youtube.com/watch?v=GooEvVEeNiM - това е моят скок.
А Ники каза, че предпочита той да си ъплоудне клипчето, така че чакайте неговото... много е хубаво, скокът се вижда перфектно.
http://www.facebook.com/privacy/?view=p ... 1713951522 - Това е от Фейсбук. Сори, ако някой не успее да го отвори, там ми беше най-удобно да го кача.
http://www.youtube.com/watch?v=UX0_SNKw5jc - това е скокът на Влади
http://www.youtube.com/watch?v=GooEvVEeNiM - това е моят скок.
А Ники каза, че предпочита той да си ъплоудне клипчето, така че чакайте неговото... много е хубаво, скокът се вижда перфектно.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Супер са клипчетата! Ники въобще не се колебае
Стискайте палци и на мен на 9ти
Стискайте палци и на мен на 9ти

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Иначе принцесата не знам, дали забеляза, но предсмъртно си бях облякъл фланелката на Байерн 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, има си хас да не забележа
))

Нещо несигурна ми се виждаш.MidwinterSun написа: http://www.youtube.com/watch?v=GooEvVEeNiM - това е моят скок.