Може,може, и Президента може да ти я връчи, ако искаш!Piwe bez Zewe написа:П.П. А по поръчка правят ли и може ли да се пребоядисват
Последен преговор за 5-ти :)))
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Последен преговор за 5-ти :)))
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Piwe bez Zewe
- В началото бе словото
- Специалност: МО
- Курс: първи
Ам чи искам, що да не искамbabangida написа:Може,може, и Президента може да ти я връчи, ако искаш!Piwe bez Zewe написа:П.П. А по поръчка правят ли и може ли да се пребоядисват
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Знаеш как стоят нещата.Всеки университет иска повече студенти, без да го интересува какви са и що са.Като има студенти има повече пари от такси и повече субсидия.А пък, че то това е университет, а не бардак, който го интересуваlavidaloca написа:И после ми кажи как да не ги псуваш мазно ...happyswift написа:Ами всеки университет като се прави на ....... и да иска депозиране на диплома -.-lavidaloca написа:Опсааа .... Значи се получава интересно.... Приет съм на първо във ВТУ и мислех да се запиша и да чакам класиранията в СУ. Явно тая далавера няма да може да стане ...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Cotillion написа:Всеки ден във форума научавам нови нещаИначе много полезна тема, браво за нея
Много хубава тема
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Както обичаш да казваш - така е.p_e_t_i_a написа:Много хубава тема

- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
След това можеш да си я опаковаш както си искаш.Piwe bez Zewe написа: П.П. А по поръчка правят ли и може ли да се пребоядисват![]()
Аз например в момента съм с червена книжка, а предната ми беше.... да кажем леко дъгическа.
Всияки имат жълти книжки. Друго си е като ти кажат "супер колега, а сега си изровете книжката от оная купчинка, в която ги събрах на цялата специалност като почна изпита, да Ви пиша оценката" да можеш за отрицателно количество секунди с магическо действие и неподкупна усмивка да я видиш, изкараш, отвориш и подадеш за подпис
Оооо как ми липсват онези времена.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
Ако никъде не съм приет на първо класиране, нали няма смисъл да ходя да се занимавам с депозиране на дипломи и глупости, ами да си чакам направо второто и тогава да се разкарвам до София?
мерси предварително и не се заяждайте
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Ако не си приет на първо класиране, автоматично отиваш на второ.denik написа:Ако никъде не съм приет на първо класиране, нали няма смисъл да ходя да се занимавам с депозиране на дипломи и глупости, ами да си чакам направо второто и тогава да се разкарвам до София?
Ако си приет на първо класиране някоя специалност, различна от първо желание, депозираш дипломата, за да си запазиш мястото, но все пак да учатстваш и на второ класиране за по-предно желание в списъка ти.
Водата също би могла да се измие.
Ако не си приет на първо класиране, автоматично отиваш на второ.
Ако си приет на първо класиране някоя специалност, различна от първо желание, депозираш дипломата, за да си запазиш мястото, но все пак да учатстваш и на второ класиране за по-предно желание в списъка ти.
[/quote]
и ако на второ класиране не ми стигне бала за по-предната специалност ще влезна тази която съм била приета на първо, ако съм си депозирала дипломата?
и ако на второ класиране не ми стигне бала за по-предната специалност ще влезна тази която съм била приета на първо, ако съм си депозирала дипломата?
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Да 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Не, запазваш мястото, на което си се качила от второ и натрето можеш да се качиш само нагоре, но ще трябва да подпишеш декларация ,че желаеш да участваш в трето класиране,мисля.
Компютърни науки 1 курс
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Кой и КЪДЕ точно прочете, че тази година всички кандидатстващи за общежитие носят и акт за раждане (или копие)?
Защото аз четох заповедта и разбрах, че този документ е нужен само на кандидатстващите с особен случай (без родител, многодетно семейство и т.н.), което си звучи правдоподобно.
Моля, поправете ме, ако греша.
Защото аз четох заповедта и разбрах, че този документ е нужен само на кандидатстващите с особен случай (без родител, многодетно семейство и т.н.), което си звучи правдоподобно.
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Заповедта, член 10.1Leila_Valera написа:Кой и КЪДЕ точно прочете, че тази година всички кандидатстващи за общежитие носят и акт за раждане (или копие)?![]()
а) молба-декларация
б) удосоверение за раждане
в) документи за ползващите предимство (опционално)
г) документ за самоличност
д) студентска книжка
Заповедта е сканирана и качена в PDF формат и затова не мога да копирам точния текст.
искам да питам как стоя нещата за полу сираци?