КОЙ КЪДЕ Е ПРИЕТ?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
Re: КОЙ КЪДЕ Е ПРИЕТ?
Защо ? Аз на предварителния си видях темата и дори пропдовотеля,който беше много любезен ми отговори на всички въпроси.
-
brigit
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
УНСС-Утре Носи Съответната Сума :Д
Супер смешем университет и в СУ дане ме приемат което е малко вероятно няма да стъпя в УНСС
Супер смешем университет и в СУ дане ме приемат което е малко вероятно няма да стъпя в УНСС
Последно промяна от brigit на 01 Авг 2009, 15:01, променено общо 1 път.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
За историята ли говорим?durotar написа:Защо ? Аз на предварителния си видях темата и дори пропдовотеля,който беше много любезен ми отговори на всички въпроси.
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Тъй вярно, капитане.Ralie написа:То в УНСС само от преписване можеш да влезеш, да завършиш, че даже и работа да си намериш![]()
Познавам едно момиче, което без да е пипвало страница на учебник по история, изкара пет седемдесет и нещо на теста в УНСС.
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
То и аз познавам много хора дето учат в СУ и са чели 5 теми и накрая по ирония на съдбата им се пада точно една от тях...............тъй че това, че са изкарали много не значи, че са чели много, просто има мн късметлии
-
love_blush
- От дъжд на вятър
Първо познавам момиче,което тази година си плати за отговорите там и изкара 3.67 понеже и взеха телефонаnox написа:Тъй вярно, капитане.Ralie написа:То в УНСС само от преписване можеш да влезеш, да завършиш, че даже и работа да си намериш![]()
Познавам едно момиче, което без да е пипвало страница на учебник по история, изкара пет седемдесет и нещо на теста в УНСС.
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Да живеят хората, които сядат отпред и са учили х)
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
-
love_blush
- От дъжд на вятър
Ама да ти кажа мене ме е яд, защото нали съм много печена, тръгнах с тема да кандидатствам и кво...срязаха ме като краставица,заради чисто и просто субективизъм. А ако си се бях явила в НБУ или УНСС щях вече да съм приета.nox написа:Да живеят хората, които сядат отпред и са учили х)
Първо- СУ и УНСС са двата най-елитни университета в България каквото и да говорите..
Второ- Корупцията я има и в СУ и мога да ви кажа даже как някои студенти си взимат изпита по Литература за две страници с 4.5 именно заради т.н. ''тайни думички",които са в началото на темата...
Трето- Естествено, че по-добре тест... ако ви набиват в главите, че трябва да учите клишета.. успех с реализацията ви...(говоря за литературата - най-продажният изпит в СУ)
Четвърто- не разбирам - защо плюете УНСС,а не примерно НБУ
Пето- ако си с ума си,където и да завършиш можеш да се реализираш,което според мен е най-трудното..
И успех!!!
Второ- Корупцията я има и в СУ и мога да ви кажа даже как някои студенти си взимат изпита по Литература за две страници с 4.5 именно заради т.н. ''тайни думички",които са в началото на темата...
Трето- Естествено, че по-добре тест... ако ви набиват в главите, че трябва да учите клишета.. успех с реализацията ви...(говоря за литературата - най-продажният изпит в СУ)
Четвърто- не разбирам - защо плюете УНСС,а не примерно НБУ
Пето- ако си с ума си,където и да завършиш можеш да се реализираш,което според мен е най-трудното..
И успех!!!
Последно промяна от Polinceto на 01 Авг 2009, 20:36, променено общо 1 път.
Ами защо не се яви?За да разправяш колко са елементарни и как си прецакана.... ?!love_blush написа:Ама да ти кажа мене ме е яд, защото нали съм много печена, тръгнах с тема да кандидатствам и кво...срязаха ме като краставица,заради чисто и просто субективизъм. А ако си се бях явила в НБУ или УНСС щях вече да съм приета.nox написа:Да живеят хората, които сядат отпред и са учили х)
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Абе то смисъла не беше да се изкарват кирливите ризи на СУ, то ако беше това, аз пръв щеше да кажа много неща за корупцията там, не си мислете че не искат, само това ще кажа

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
има го и това нещоlove_blush написа:Ама да ти кажа мене ме е яд, защото нали съм много печена, тръгнах с тема да кандидатствам и кво...срязаха ме като краставица,заради чисто и просто субективизъм. А ако си се бях явила в НБУ или УНСС щях вече да съм приета.nox написа:Да живеят хората, които сядат отпред и са учили х)
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Аз сам си учих по литература, без теми, без курсове в университета и си изкарах 5.75 на предварителния (тема). А това, което казваш, сигурно е вярно, нямам мнение.Polinceto написа: Второ- Корупцията я има и в СУ и мога да ви кажа даже как някои студенти си взимат изпита по Литература за две страници с 4.5 именно заради т.н. ''тайни думички",които са в началото на темата...
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
първо са су и вту и второ тва не е според някаква класация с обективни критерии, а просто щото повелява традиционният фолклор. не съм чувал някой с акъла си да казва, че унсс е елитен университет, да не говорим за най.Polinceto написа:Първо- СУ и УНСС са двата най-елитни университета в България каквото и да говорите..
нещо друго: елитен университет е безсмислено понятие в държава с равен брой абитуриенти и студентски места, десет университета на кръст и процент чужди студенти, близък до нулата.
Последно промяна от kori на 01 Авг 2009, 20:58, променено общо 2 пъти.
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Ама кога някой от този форум ще каже, че има нещо по-различно от 5,50, 5,75 или 6,00, направо отличници, браво на мама и тати сладурчетата.........