Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Източник от ИФ е съобщил, че темата за Втората световна война няма да се пада тази година, защото била съвсем нова, но и не във всички гимназии учителите стигали до нея...
Мисля, че може да му се вярва.., а вие?
Иска ми се да вярвам,че темата на предварителния няма да е от Ново време,защото имам невероятното усещане,че няма да успея да ги науча всичките от този раздел
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
и според мен няма да е много правдоподобно да дадат Втора световна на предвариотелния...лично аз едва ли ще стигна до нея...още повече, че в момента даскалът, при който ходя по история упорито ни готви за предварителния в Благоевград (нямам си и идея само защо толкова много държи на този изпит)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Между другото и аз се готвя за предварителния в Благоевград, за да мога,така да се каже,да съм "претръпнал" преди изпита в СУ. Кво ще кажете за ЮЗ Уни ?
Доколкото знам е малко след Великден (не съм сигурна за датата ) и наскоро коментирахме, че няколко години поред там се пада "Създаване на българската държава...
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
темите за Благоевград за предварителния са по-малко....4 от Средновековие и почти всички май от Възраждане...на мен даскала ми ми каза, че ако изкарам под 5 на него не съм за никъде...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!