Виждам,че от 2 години насам за специалност Социология важат 2 приемни изпита - по философия и социални науки и по език или история. Забелязах също че баловете са различни,като този с изпит по философия е доста по-нисък.
Има ли значение с кой изпит влизаш? Хората приети социология с език в друга група ли са от тези приети социология с философия? Има ли разлика изобщо? И как са допуснали едни да влизат с бал 22 а други с бал 26....
2 приемни изпита за социология
Модератор: Плазмодий
- khhh
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
- Курс: първи
2 приемни изпита за социология

PARTY HARD!!!
- wtf
- Драскач
- Курс: втори
Re: 2 приемни изпита за социология
Няма никаква разлика, всички сме на едно. Няма отделни групи. Доста по-нисък е балът за тези, които кандидатстват с философия, все пак той не е популярен изпит и малко хора се явяват, а с тия квоти си има гарантирани места един вид и не е нужно да имаш кой знае каква оценка. Колкото до разликата в бала - ами не знам, според мен не е никак резонно, както се оказа, поне според моите наблюдения в моя курс, разликата в бала не е само разлика в бала...
За съжаление, честно или не - това е положението...

I speak sarcasm as a second language.
- khhh
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
абе като се замисля всъщност не ми дреме толкова кой с къв бал ще влиза.важното е 4е аз ще уча това което ми харесва.дано социологията ми оправдае очакванията..

PARTY HARD!!!
wtf написа:Честито и дано
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!