Въпрос за записване

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
urkn
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Въпрос за записване

Мнение от urkn »

Съжалявам,че отварям нова тема,но не намерих нищо с търсачката.

Изкарал съм прилични оценки на кандидат-студентските изпити и имам добри шансове да ме приемат.Проблемът е,че преди седмица ми правиха операция на коляното и ще се възстановявам поне месец.Живея в Бургас и се сещате,че трудно ще се придвижа до София в това състояние.Нямаше как да ме оперират по друго време.

Знае ли някой каква е процедурата в този случай?Как може някой друг да ме запише,без да се налага да ходя лично?Опитвам да се свържа с някой на телефоните на СУ,които намерих в сайта,но никой не вдига.

Дайте някакви съвети,моля.
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Re: Въпрос за записване

Мнение от Rehabilitator_ »

Може да те запише всеки, представяш всички необходими документи, както е по принцип, там платена такса, диплома, лична карта и т.н, не е зле да напишеш и едно пълномощно разписано от теб, за да не се направят на интересни нещо........И все пак изчакай първо класирането, пък тогава го мисли :) Оздравявай бързо
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

И няма да е зле да се обадиш в учебния отдел на факултета, където искаш да се записваш, да питаш дали не трябва да е нотариално заверено пълномощното, че да не пратиш някой да се разходи до София и обратно. Оздравявай бързо и успех.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
urkn
В началото бе словото

Мнение от urkn »

Благодаря за мненията.

Никой обаче не вдига в СУ,пробвах всякакви телефони,на факултети,централи,администрация и каквото се сетите.Някакви идеи как да се свържа с някой там?
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

ами днес е събота. няма да имаш късмет поне до понеделник. почивните дни и работното време са свещени в су.
оздравявай бързо!
urkn
В началото бе словото

Мнение от urkn »

за днес ясно,ама аз опитвам да се свържа с тях от почти седмица вече :)

както и да е,дано да няма проблеми
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”