Въпреки че има една единствена разлика, ще кажа другата.Kai написа:Единствената разлика е, че платилите по банков път ги приемат с предимство пред тези, които ще плащат на място.
Парите излизат + 10 лв., един колега го обръснаха толкова един път.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Въпреки че има една единствена разлика, ще кажа другата.Kai написа:Единствената разлика е, че платилите по банков път ги приемат с предимство пред тези, които ще плащат на място.

Ако искаш да участваш във второ класиране, изобщо не се записваш в специалността, в която си приета на първо. Трябва да потвърдиш, че ще участваш в по-нататъшните класирания чрез депозиране на диплома.Amberglow написа: Частта с парите не ми стана ясна (понеже, ако искаме да участваме и на второ класиране- таксата за семестър на коя специалност плащаме и къде ще ги пише колко са всъщност?)
Има, ама кой да видиAmberglow написа: Някъде из форума няма ли тема, подобна на тази за самото кандидатстване- стъпка по стъпка за записването?

Безплатни ли да са.Master_of_Sin написа:Нещо май не ме разбра.. казах че ми е чудно че се купува!

еми ти нали видя.Scorpion написа:
Има, ама кой да види
тва звучи като някоя много специална банка... аз съм плащал през първа инвестиционна миналата година и не са ми взели стотинка отгоре.Бeтон написа:Въпреки че има една единствена разлика, ще кажа другата.Kai написа:Единствената разлика е, че платилите по банков път ги приемат с предимство пред тези, които ще плащат на място.
Парите излизат + 10 лв., един колега го обръснаха толкова един път.
в някои факултети секретарката и касата са на едно място, примерно циек, така че там няма излишно обикаляне.Kai написа:Дори и по банков път да се плати, пак трябва да минете през касата на факултета, за да ви бият печат в книжката.