Като няма какво да кажеш....мълчиBaggins написа:Уникално дебилни доводи. Не знам кой и как ги е събирал, само и само да стигнат 15.![]()
Махленски доводи с една дума, доста комплексирана статия.
Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Наистина няма какво да кажа. Уникалните "доводи" говорят сами за себе си колко сте смешни.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
ЦСКА днеска с кой играе?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Добре стана с резултата. Направихме наистина слаб мач и играта хич не ме радва. Можеше и да е по-изразително. Имаше такава нарисувана дузпа или поне така се видя от трибуната.
Иначе ми се стори, че видях Дичоу след края на мача на спирката на Борисовата. Дали наистина е било така?
Иначе ми се стори, че видях Дичоу след края на мача на спирката на Борисовата. Дали наистина е било така?
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Предстои ни да разберем в следващия епизод! 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
100 % Дичоу беше на мача,защото се видяхме с него...ники написа:Добре стана с резултата. Направихме наистина слаб мач и играта хич не ме радва. Можеше и да е по-изразително. Имаше такава нарисувана дузпа или поне така се видя от трибуната.
А за мача....слаба игра,дано да се оправят нещата за следващия мач...
Публиката....ВЕЛИКА!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Много сме слабички още. На реванша тия няма да са паркирали автобуса в пеналта и ще ги бием лесно.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Тц, тц, тц, Черно Море...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аз имам какво да кажа - http://botevgrad.com/news/16142/Levski- ... va-Batkov/Baggins написа:Наистина няма какво да кажа. Уникалните "доводи" говорят сами за себе си колко сте смешни.
На мача на националите с ЕЙРЕ видях един циганин, който продаваше семки и викаше "Само Левски"
ФК Подуяне няма един свестен европейски трансфер
Привършвай с калето и си лягай...ivansev написа:Аз имам какво да кажа - http://botevgrad.com/news/16142/Levski- ... va-Batkov/Baggins написа:Наистина няма какво да кажа. Уникалните "доводи" говорят сами за себе си колко сте смешни.
На мача на националите с ЕЙРЕ видях един циганин, който продаваше семки и викаше "Само Левски"![]()
![]()
ФК Подуяне няма един свестен европейски трансферВ Левски играят емблематични фигури като Гошо Петков - Урсула, гледам май и Мариян Огнянов сте върнали. Може би го гласите да вкара гол на Баку?

Нощна птица съмBaggins написа:Привършвай с калето и си лягай...ivansev написа:Аз имам какво да кажа - http://botevgrad.com/news/16142/Levski- ... va-Batkov/Baggins написа:Наистина няма какво да кажа. Уникалните "доводи" говорят сами за себе си колко сте смешни.
На мача на националите с ЕЙРЕ видях един циганин, който продаваше семки и викаше "Само Левски"![]()
![]()
ФК Подуяне няма един свестен европейски трансферВ Левски играят емблематични фигури като Гошо Петков - Урсула, гледам май и Мариян Огнянов сте върнали. Може би го гласите да вкара гол на Баку?
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Ники...свиркай нещо...Митака написа:100 % Дичоу беше на мача,защото се видяхме с него...ники написа:Добре стана с резултата. Направихме наистина слаб мач и играта хич не ме радва. Можеше и да е по-изразително. Имаше такава нарисувана дузпа или поне така се видя от трибуната.
А за мача....слаба игра,дано да се оправят нещата за следващия мач...
Публиката....ВЕЛИКА!!!
Провикни се...Дичоооооу....тва..онова...щях да те водя на квалитетна ракия ахаххаха
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Реалния резултат от двубоя беше три-четири на 0. В Бургас при такава игра очаквам разгромна загуба. Просто нечовешки малшанс имаха холандците. Никола Спасов как може да се надява на нещоScorpion написа:Тц, тц, тц, Черно Море...
Кофти жребий, казах го отдавна. Лефски на Баку дори един точен изстрел нямаха, а морето имаха един!!!
Къде е Баку, къде е ПСВ
ЦСКА измъкнаха добър резултат и са 80% сигурни за следващия кръг.
Довечера е мегадербито на българския футбол. Очаквам да победим Левски в редовното време.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
По-добре не...че мустака ще вземе да уволни Достанич и ще върне овчата глава...Бeтон написа: Очаквам да победим Левски в редовното време.![]()
![]()
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ