Балове за МО 2009/2010

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: Балове за МО 2009/2010

Мнение от xRainx »

Scorpion написа:
svd написа:
Scorpion написа:А да знаете колко турци има... Като съм гледал списъци с оценки от изпити на международници...
В Правото няма ли :mrgreen:
Други балкански субекти - да, турци - много малко. Но при международниците е фраш с фесове.

СМРТ.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Piwe bez Zewe написа:
dimage написа:Групите са несъществени - има значение коя група си само пре сесията ( 1,2,3 група са първия изпитен ден и т.н) ... Иначе няма потоци, всички групи ходят заедно на лекции.
Така е по-добре- няма да се дели колектива на подгрупички и да разбираш, че учиш с някви хора след извееестееен период от време :) А иначе това за упражненията е кофти... теория, теория ами практика откъде??? :?
Какви упражнения,каква практика,аз за 2 години нищо не видях ...
Думи на асистент - "идвайте редовно,иначе аз си записвам и който не дойде повече от 2 пъти няма да го допуснем до изпит".
Накрая книжките бяха стоварени една върху друга без значение дали си отишъл и един път,естествено подписани и всеки един допуснат до изпит. ;)
Иначе определено ще разбереш,че учиш с някакви хора,които никога не си виждал може би като завършиш или след 2 години като се засечете в някоя дискотека,както стана при мен скоро.Не може да бъдеш добър приятел и да излизаш с цялата група от 100 и нагоре човека.
Колектива винаги се дели. ;)

П.С. И все пак съм доволен от специалността,понеже отваря наистина много врати.Просто трябва да знаеш в коя да влезеш. :P
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
nadejdichka
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от nadejdichka »

Scorpion написа:А да знаете колко турци има... Като съм гледал списъци с оценки от изпити на международници...

Ама теб много те тормози нашето съществуване :lol:
Международни отношения, втори курс
svd
От дъжд на вятър

Мнение от svd »

Mortuary написа:Ти туркиня ли си? :shock:
Българка е много ясно :cheers: С поста си визира учащите МО , не турците
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Гучи-гучи пуууу :anna-horosho_01: :lol:
svd
От дъжд на вятър

Мнение от svd »

happyswift написа:Гучи-гучи пуууу :anna-horosho_01: :lol:
:scratch:
brigit
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от brigit »

Имам един малко сложен въпрос.
Да речем че ме приемат на първо класиране по второ желание Политология.Записвам се и си плащам семестръа .
Може ли да подам за второ класиране документи и ако падна по надолу в класирането да ми се пази мястото от политологията..?Ако някой ме разбра ще съм му благодарна ако ми отг
svd
От дъжд на вятър

Мнение от svd »

brigit написа:Имам един малко сложен въпрос.
Да речем че ме приемат на първо класиране по второ желание Политология.Записвам се и си плащам семестръа .
Може ли да подам за второ класиране документи и ако падна по надолу в класирането да ми се пази мястото от политологията..?Ако някой ме разбра ще съм му благодарна ако ми отг
Мисля че само трябва да потвърдиш , че ще участваш във второ класиране . Ако потвърдиш мястото ти се пази . А да паднеш надолу в следващо класиране е невъзможно , Може да се качиш само нагоре , да паднеш на по-долно желание - Не
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Най-добре ще е да погледнеш справочника или в сайта за по-сигурно
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

svd написа:
brigit написа:Имам един малко сложен въпрос.
Мисля че само трябва да потвърдиш , че ще участваш във второ класиране . Ако потвърдиш мястото ти се пази . А да паднеш надолу в следващо класиране е невъзможно , Може да се качиш само нагоре , да паднеш на по-долно желание - Не
Плащанията на семестъра са едва,когато свършат класиранията или пък по собствено желание.
Просто отиваш,записваш се Политология,което означава,че мястото ти се пази и чакаш да се качиш по-нагоре в класацията.
Ако те приемат на второ класиране МО - отиваш,отписваш се от Политологията,плащаш си таксата за МО,записваш се и така ...
Т.е. Това,което ти е казал svd е правилно. ;)
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Bilqta
В началото бе словото

Мнение от Bilqta »

Някой има ли представа колко е семестриалната такса за МО. Никаде не я видях във официалния сайт. :roll:
Аватар
Piwe bez Zewe
В началото бе словото
Специалност: МО

Мнение от Piwe bez Zewe »

Bilqta написа:Някой има ли представа колко е семестриалната такса за МО. Никаде не я видях във официалния сайт. :roll:
Няма я в сайта, защото още не са обявили 8) Ще трябва да почакаме. Предполагам, че на 4ти всичко ще излезе на куп :wink:
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
brigit
От дъжд на вятър

Мнение от brigit »

da мен това ме интересуваше,защотото във варна може така както ми обяснихте и ми беше любопитно дали и в су може :) мерси мн
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Да позная, и си кандидатствала във ВИНСА и сега се чудиш дали да си депозираш дипломата и да си я изтеглиш когато излезе класирането в СУ или да не рискуваш и да чакаш само Софийския..
brigit
От дъжд на вятър

Мнение от brigit »

a не никаде другаде освен в СУ не съм кандидатствала една моя приятелка кадидатства и ми каза за тази опция :) и просто се чудех далии в су я има
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”