Кандидати за Право 2009-2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Кандидати за Право 2009-2010
Сега разбрах че съм приет право в Юзу редовно,обаче много ми се учи в Су .Бала ми за съжаление е 24,11 и май няма да ми стигне за редовно но за задочно има вероятност.И тук идва дилемата задочно Су или редовно Юзу?
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
не ти давам съвет,а ти споделям собствено мнение,аз лично ще предпочета задочно в су отколкото редовно в унсс(да не ми се обиди някой),тъй като там 100% съм приет.Но това си е лично мое мнение.Иначе успех,за бала нищо не се знае до 4 август 
memento mori
- Bushmen
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Човек, силно ти препоръчвам задочно в СУ поради няколко причини. Първо задочниците си ходеха цяла година с нас на лекции и упражнения, който искаше, така че едва ли може да се каже, че има някаква разлика в качеството им на обучение от нашето, второ имаш няколко дати за изпити и всъщност се получава, че имаш по 2 възможности да вземеш да ден изпит на сесия, докато ние 1. Трето при добър успех ( примерно над 5.00) можеш да се прехвърлиш право редовно и да си бъдеш пак 2ри курс, докато не знам дали е възможно от ЮЗУ в СУ право ( знам само, че прехвърлянето от ВТУ е възможно). И сега разбира се, задочниците са ангажирани с лекции много малко време в годината и, който иска си работи.jordanaa написа:Сега разбрах че съм приет право в Юзу редовно,обаче много ми се учи в Су .Бала ми за съжаление е 24,11 и май няма да ми стигне за редовно но за задочно има вероятност.И тук идва дилемата задочно Су или редовно Юзу?
и аз съм на това мнение,ама наще не го споделят много много .Цитирам "Ти си луд седи си тука какво ше се тормозиш" или "ако го направиш ше си най-лудия за мене".Иди се разбери.................
Определено е така.Ако се запиша задочно ми викат сам да се оправам.Мани мани с тех не може да се спори
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
колеги в унсс излезе първо класиране - на приетите честито!
memento mori
- ДеНичКа :)
- В началото бе словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: първи
Ти приет ли си? 
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да,но благородно ще си отстъпя мястото на някой колега
memento mori
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
От Благоевград ли си? Вашите показват някакъв локален патриотизъм, но с извинение правото в ЮЗУ не струва. Знаят го всички, знаят го и работодателите и доста повече уважават дипломите от СУ. Пробвай това като аргумент пред ваще заедно с другите, които дават. Иначе ако е за парите - задочниците имат 2 седмици лекции на семестър - не излиза толкова скъпо да си намериш къде да отседнеш за това времеjordanaa написа:и аз съм на това мнение,ама наще не го споделят много много .Цитирам "Ти си луд седи си тука какво ше се тормозиш" или "ако го направиш ше си най-лудия за мене".Иди се разбери.................
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
Аз също ще се направя на благороден и ще отстъпя моето място на друг с надеждата да го заменя с място в СУIvo Penev написа:да,но благородно ще си отстъпя мястото на някой колега
Право,3 курс,13гр
- ДеНичКа :)
- В началото бе словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: първи
-
LadyStarlight
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
ок де, какво точно е това намаляне на местата за което говорите?През 2007/2008 за право има 125 за мъже и 135 за жени, а за 2008/2009 мисля,че бяха около 160 за жени и съотвената бройка за мъже(но не съм сигурна)..Може ли някой,който разполага със сигурни факти, да каже каква е промяната в броя места за, да речем, последните 10 години?Защото е малко лишено от смисъл да се шашкаме всички 5 дена преди да излезе класирането ... 
Изводът е прост - миналата година увеличиха бройките за право и балът падна.Тази година ги връщат на нивата от 07-08г. и съответно балът ще се върне на тези стойности.Може да падне с няколко стотни поради по-малкото кандидатстващи тази година.Това са моите прогнози и смятам, че са доста логични.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
Batbayan написа:Изводът е прост - миналата година увеличиха бройките за право и балът падна.Тази година ги връщат на нивата от 07-08г. и съответно балът ще се върне на тези стойности.Може да падне с няколко стотни поради по-малкото кандидатстващи тази година.Това са моите прогнози и смятам, че са доста логични.
има логика в думите ти,дано да познаеш.Някой знае ли колко е бил балът през 2007 за първо класиране?
Право,3 курс,13гр