Журналисти 2009, том 2.
- silviyas
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009, том 2.
Аз разбрах, че било много трудно - много кофти въпроси.
Life is too short to drink cheap beer
-
love_blush
- От дъжд на вятър
Чакаме ги да се върнат да разказват
Аз имах 4 на изипита, но не отидох на устния, защото ми се стори, че дори и с 6 няма да ми стигне
Има ли и други като мен
Има ли и други като мен
- silviyas
- В началото бе словото
innnna аз имах малко повече, но и аз прецених, че няма смисъл.
Life is too short to drink cheap beer
-
Avi
- В началото бе словото
И аз не отидох. 
- brum-brumm
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
-
Anushka
- В началото бе словото
Мм, преди малко се прибрах от въпросния устен изпит. Първата тема, по която трябваше да говорим беше свързана с промените в законодателната и изпълнителна власт на България.., втората тема се отнасяше за външната политика, и по-конкретно енергетиката, а третата беше въпрос за медиите, които харесваме и защо ... Дотук със сухата информация... аз на втората тема май се изложих..
... иначе ще се разбере утре... Ммм.. няма ли някой завърнал се да сподели впечатления ...
Последно промяна от Anushka на 30 Юли 2009, 12:14, променено общо 1 път.
- shubi
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: втори
То си е ваше правото и т.н. ама защо когато имате шанс да отидете на устен не ходите... Знаете ли колко хора като мен ги е яд,че не са имали възможността да отидат... Иначе темите не са били лесни ,но пък са достатъчно познати и наболели въпроси... 
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
-
bibka_bibka
- В началото бе словото
Kakvo da kaja? 9h v 9ta komisiq! Koito e bil tam znae za kakvo stava vypros... A inache malko se stresnah na vyprosite i ne smeq da gadaq shte si izchakam utre rezultata
:) iiii vse pak dano da sme se spravili dobre

Мен ме питаха само по първия и по третия въпрос.....бях в комисия 4 и мисля, че мина добре...утре ще си покаже. Получи се приятен разговор между мен и комисията, в един момент се почувствах по-скоро сякаш разговарям с по-запознати от мен в областта, но не и сякаш ме разпъват на кръст и ми търсят пропуските. Сега остава да видим тази дискусия как е била оценена

Беше трудно...
Аз се върнах от изпита, бях при комисията на Гого Лозанов. Бяха много готини всички, задаваха ми ужасно много въпроси от всякакво естество, но като цяло мина добре. Докато чаках един от квесторите ми каза, че може да излязат до довечера оценките, или най-късно утре. 
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ма*ка им и организация ! Седиш и чакаш над 6 часа без да правиш нищо и накрая се иска от теб да говориш ,както си знаеш. За мен първият въпрос беше по-труден. Вторият сега ми иде да си срежа вените,но не знам тъпака защо не казах всичко,което си знаех. Това е супер нашумял проблем и го знаех почти перфектно.И все пак от 100 %,които знам, казах 30 .И после излизаш и ти иде да се самоубиеш. Не знам защо се получи така,но не успях да кажа това ,което наистина знам.
То беше 6 часа чакане в няква голяма зала,после 30 мин чакане пред някаква врата,дори за да се изпикаш трябваше да се чака 40 минути. И все пак не искам да се оправдавам с това,непростимо е да осъзнаеш,че си знаел повечето от нещата чак когато се прибереш.
Догодина явно,ако имам нерви. Успех на другите
То беше 6 часа чакане в няква голяма зала,после 30 мин чакане пред някаква врата,дори за да се изпикаш трябваше да се чака 40 минути. И все пак не искам да се оправдавам с това,непростимо е да осъзнаеш,че си знаел повечето от нещата чак когато се прибереш.
Догодина явно,ако имам нерви. Успех на другите
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз на първия въпрос малко се оаках... Ама само малко, надявам се.
Другите два мисля, че ги развих достатъчно добре.
Дано и комисията мисли така и ми ''пусне'' над 5.
Другите два мисля, че ги развих достатъчно добре.
Дано и комисията мисли така и ми ''пусне'' над 5.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Персонална информация нещо не се отваря.