Е сега нямаме право да се обаждаме нали уж някакъв ремонт ни правиха.
Ххахахаха егати мизерията.
п.п Аз съм във физическия факултет.
Модератор: Плазмодий
Initial_D написа:
Ох!Колко съм добър!!!Още когато те видях си знаех че ще ме наплюеш..просто профила ти е такъв!!!Щеш не щеш така си е..и други хора плюеш..и то най-вече на умствена основа..защо?За да докажеш колко по-грамотна си от мен?Колко по-нагоре в обществото стоиш от мен?
Ето ти няколко отговора:
Не ми пука че допускам правописни грешки и без това никога не съм бил добър по български.
Темата е какво ни дразни нали?Ми аз си казах и няма значение че съм 2 месеца..в темата не пише колко време трябва да си прекарал за да пуснеш постче!
А и голямата истина за ТВОЕ съжаление е че такива като тебе са срам за НАЦИЯТА ни..или с няколко думи..ти ставаш само за депутатче..а те само правят свинщини и си мислят че са над закона,над обикновените хора,над ЖИВОТА!!
Аз не мисля така...следователно същестувам пълноценно не само за себе си като теб..ми и за другите!
P.S.Извинявам се за оф топика но...honestly some "people"!

В ректората сме големи дрисльовци.Prudence написа:Зависи от факултета. Всеки както се уреди.
Добре, че ми се налага да ходя там 1-2 пъти в годината.Бавария написа:В ректората сме големи дрисльовци.Prudence написа:Зависи от факултета. Всеки както се уреди.
p_e_t_i_a написа:Аз не мразя СУ и нищо не ме дразни в него
Щото са ни хубави тоалетните...направо ти иде да ги ***искаш.Бавария написа:В ректората сме големи дрисльовци.Prudence написа:Зависи от факултета. Всеки както се уреди.