Нека видим кой е писал европеистика на първо желание.
Надявам се след 4-ти август (с 4.98 по немски и 5.38 по история) вече да мога да ви наричам колеги.
Времето ще покаже, отново остава да чакаме...
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Бррр, надявам се тези твои познати да са колежкиRalie написа:А имам доста познати, които са писали това на първо желание, дали е популярна специалност или просто аз имам ученолюбиви познати :Р
Ам ха де, приканвам ги, а те пак срамежливо се скатаватPiwe bez Zewe написа:Де ги тия европеисти?
Ами тогава ще ходим на море с евентуалните потенциални бъдещи колежкиRalie написа:Хахаха, момичета са, спокойно :Р
И то хубави, бургазлийки![]()
Ми с тези оценки едва лиnmlss написа:Минаха ми вече изпитите, с 5,50 по история и 5,92 по английски, надявам се да съм там![]()
Има много време докато завършиш. Никога не знаеш в каква среда ще попаднеш и къде ще започнеш да работиш. Да не говорим, че след 2-рата или 3-тата година си избираш направление (има 3 - финанси, обществено право и още нещо имаше, но не се сещам в момента) и тогава вече се насочвашnmlss написа:Я кажете, вие с европеистика на каква реализация се надявате?
Ще си говорим във вторник за това кой успял и кой неDon Pablo написа:успех да влезете 9 човека - момчета и 9 момичета по 3 със всеки един изпит по език
yav написа:Ще си говорим във вторник за това кой успял и кой неDon Pablo написа:успех да влезете 9 човека - момчета и 9 момичета по 3 със всеки един изпит по език, засега таим надежда...