Моме, ти студентска книжка имаш ли, че ми се кадиш за студент ? На изпити била ли си. . . Млади, зелени пък как се пъчат. Само да не се пръснеш от гордост, че си влязла в СУ. Ако си мислиш, че си хванала еди си кой си за оная работа с това се лъжеш.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Колега, тя и книжката сама по себе си нищо не значи.
Въпроса е на всеки изпит, проект и пр. да се представяш по най-добрия начин, а изграждането на имидж е не леко
Ясно е, че този смисъл влагахме и двамата от самото начало
Дам, прав си. Званието студент се получава ей така, обаче е нужно и да се защити. То се гради постепенно, семестър след семестър, година след година. Да се наречеш студент включва не само посещаване на лекции и зубкане за изпити ( всъщност според зависи може и да изключи първото и да ограничи второто - всичко си е индивидуално ), а и голям набор от неакадемични занимания. Мхм .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
aL` написа: Званието студент се получава ей така, обаче е нужно и да се защити. То се гради постепенно, семестър след семестър, година след година. .
Смея се, С ГЛАС хахахах. Абе вие двамцата с Бетон вярвате ли си на излиянията. Който не е изкарал поне година в СУ не можел да мисли, алооо, я се осъзнайте, после кой бил хванал Господ за шлифера.
aL` написа:Моме, ти студентска книжка имаш ли, че ми се кадиш за студент ? На изпити била ли си. . . Млади, зелени пък как се пъчат. Само да не се пръснеш от гордост, че си влязла в СУ. Ако си мислиш, че си хванала еди си кой си за оная работа с това се лъжеш.
Момко ..ти като гледам се пъчиш доста повече от мен! а аз мразя надувалки. И тва че си бил на изпити да не си мислиш че те прави много велик?! Да не си мислиш че те поставя по-горе от мен?! пхаха ми ако така си мислиш - ще ти кажа че си в голямо информационно затъмнение!
Пхаахаахха, бе вземете се зарсрамете бе - големи хора а се държат като в детската градина! Недейте така да се фукате, че сте ходили на незнам си колко изпити и спрете с тия детински истории, щото не сте велики, а сте смешни!
Съвет:
Замлъкни/в превод - спри да пишеш!/, че само глупости ти излизат от клавиатурата!
Хххаха.. редовния и много изтъркан номер. Отново ми се предлага тва клише... като няма за кво друга да се хване и се хваща за правописа. "Страхооотен" контрааргумент, нямам думи - възхитена съм направо!
Не си ми интересен/интересна, съжалявам че ти го казвам но..все пак едва ли ти го казвам аз за пръв път - ще го преживееш! Сигурно ти го казват доста често!
Да, по принцип съм съгласен, че не трябва да се правят забележки за това. Мисълта ми беше, че си се пренапрегнала да ме репликираш, та бъркаш клавишите .
Иначе, сещаш се кое ме боли дали съм ти интересен или не. Аз не съм тук за да те забавлявам и без това.
Последно промяна от aL` на 29 Юли 2009, 22:55, променено общо 3 пъти.