Така, никъде няма точна дата за подаване молба, записване за общежитие?
А горе-долу кога е?
Това: "Новоприетите подават документи за кандидатстване за общежитие при записването си"
Какво означава? Когато се запишем в специалността и дадем парите за първи семестър ли става подаването молба за общежитие?
O|OeHukc написа:Така, никъде няма точна дата за подаване молба, записване за общежитие?
А горе-долу кога е?
Това: "Новоприетите подават документи за кандидатстване за общежитие при записването си"
Какво означава? Когато се запишем в специалността и дадем парите за първи семестър ли става подаването молба за общежитие?
Общо взето - да. Срокът мисля, че е до записването на класираните на трета класация.
Но е най-добре да подадеш молба заедно с всички останали документи при записването си.
Искам някой да ми обясни всичко ама в подробности..до най-малката подробност щото като ида да се записвам ще се объркам ттално ще се паникосам и нищо няма да напрява ако не знам кое след кое следва и изобщо пълна каша ще стане!! тъмна индия и е това с молбите за общежитията!
кажете първо от къде се визмат тия молби..аз само знам че нашите са сини на цвят!!
И после какво... къде отиваш с тия молби..какво правиш след като си ги попълнил!?
Миналата година като бях 1ви курс като отидох да се записвам във факултета си за специалността, ми дадоха там молба за общежитие. Попълних си я на място и я дадох на същото място.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аха..леле значи не е толкова сложно колкото си мислех.. значи всичко си става в факултета или там където си подаваме документите за записването?! аз мислех че трябва да тичам и до студентски и после пак в ректората и разни такива неща си мислех че трябва да правя...
Е, не се чака чак толкова много.
Миналата година се настанявах три часа, но това беше, защото настанителната ми заповед незнайно защо не се намираше при домакинката и трябваше да ходя да ми извадят нова, което отне доста време.
то всъщност не е задължително да си мъкнеш багажа още на 20-ти септември нали?! тогава само си взимаш ключа и ти правят пропуска доколкото знам... а багажа може и по късно да си нанясаш ...