КСК 2009 - География
-
peryshinka
- В началото бе словото
Re: КСК 2009 - География
Записала съм 6 специалности : Социална педагогикa,Специална педагогика, География,Геология ,География и биология и Философия.Всичко редовно ?

За География и Геология със сигурност ще ти стигне.За педагогиките не знам, понеже там се влиза и с матура и балът сигурно ще е по-висок. 

-
peryshinka
- В началото бе словото
Географията ми е 22,17 , а геологията 21,67 . Педагогиките са ми 23,63 , а другите по 22,50 
-
peryshinka
- В началото бе словото
Чул те Господ !

Аз все се надявам, че балът за Туризъм ще падне малко
Ако стане 31, ще бъде идеално, защото в момента моят е 31,11

" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- JenniferRene
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
абе незнам как е било други години обаче като гледах статистиката от тая то те двойките са повече от другите оценки взето заедно...
Be great in acts as you have been in thoughts!~
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Абе и аз не знам какви са им критериите на оценяване, но като знам как се явих по случайност на изпита (иначе се готвих за УНСС) и получих 5.13
Е, иначе си се занимавах като любител с география в училище няколко години, но не знаех, че това ще окаже решаващо влияние.
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
Наистина доста слаби оценки на редовния.
70 % от всички имат между 2 и 3.49.
Oчаквах по-добри оценки, предвид хубавите теми, които се паднаха..
70 % от всички имат между 2 и 3.49.
Oчаквах по-добри оценки, предвид хубавите теми, които се паднаха..

-
fntsy
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: първи
Като цяло много хора разчитат на няколко научени теми или пък са учили за тестовете в другите университети, където може да се положи изпит по география - според мен на това се дължат ниските оценки 
Иначе исках да попитам за Туризма, има ли определена бройка за всеки език? Дочух, че се приемат най-много хора с английски и натам не ги знам как са подредени другите езици.. но примерно с испански да кажем влизат 5 момичета? Някой да знае нещо по въпроса и дали това изобщо е вярно? Според мен, ако е така, то поне трябваше да го пише някъде, а то не е и не би трябвало всъщност да е така и да има преимущество на английския език.
Отново казвам, че само така съм чувал и не искам да хвърлям никого в паника и размисли. Просто се интересувам
Иначе исках да попитам за Туризма, има ли определена бройка за всеки език? Дочух, че се приемат най-много хора с английски и натам не ги знам как са подредени другите езици.. но примерно с испански да кажем влизат 5 момичета? Някой да знае нещо по въпроса и дали това изобщо е вярно? Според мен, ако е така, то поне трябваше да го пише някъде, а то не е и не би трябвало всъщност да е така и да има преимущество на английския език.
Отново казвам, че само така съм чувал и не искам да хвърлям никого в паника и размисли. Просто се интересувам
Доколкото знам няма квоти за езиците.
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
-
PavE
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Някой знае ли какви са профилите в 4 курс на География? Мисля, че в сайта на факултета преди бях видял Картография и Метеорология, но сега не мога да намеря тази страница. 
-
awesome
- В началото бе словото
- Специалност: География
- Курс: първи
мерсиииSeLby написа:awesome, Честит рожден ден !![]()