allshallperish написа:Е, аз съм чувала за амфети...
Кокаин и хероин основно....и с това те издържат фен-клуба си.
Всички хореографии на ЛеФски са създадени с пари от продажбата на кока.
Аз не знам какво спорим...дори самия Батков го каза...http://tinypic.com/view.php?pic=wu5hjc&s=3
P.S Стига по тази тема,все пак тази се отнася за скинарите,а не за футблоните хулигани...
Батков е Пабло Ескобар, няма какво да се лъжем....
Но пак е по-добре отколкото ТИТАН или Сашо "Апашо" Томов.
А най-добре е Черноморец - парите им идват директно от продажбата на турски хашиш, арабска кока, и американска кола...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
лошото е, че доста твои колеги криворазбрано си ползват силата на хора, които нямат общо с това. хулигани да си се млатят други хулигани окей, но когато започнат да пренасят бойното поле и на минувачи е грозно...
а амфетите са главно ястие, тва е ясно..
The storm is coming... ...let the Lord of Chaos reign.
ето allshallperish....за тези индивиди ти говоря....които са захранени с ОМРАЗА.
А на въпросната ДАМА мога да и кажа,че като не и харесва да не чете!!!
Тва е форум и мога да си изразявам мнението. Чорбарите сте малоумна нация, с малоумен отбор.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
ScionOfStorm написа:митак, ти към кои си, ако може да споделиш?
лошото е, че доста твои колеги криворазбрано си ползват силата на хора, които нямат общо с това. хулигани да си се млатят други хулигани окей, но когато започнат да пренасят бойното поле и на минувачи е грозно...
а амфетите са главно ястие, тва е ясно..
В смисъл...към кои да съм?
А за минувачите....да става само,когато въпросните минувачи са цигани или турци...
А за амфетите....моля ви спрете да говорите,като сте далеч от тези неща...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
ето allshallperish....за тези индивиди ти говоря....които са захранени с ОМРАЗА.
А на въпросната ДАМА мога да и кажа,че като не и харесва да не чете!!!
Тва е форум и мога да си изразявам мнението. Чорбарите сте малоумна нация, с малоумен отбор.
Великолепно
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
'чорбарите' не могат да бъдат малоумна нация, защото не са нация като начало.
не знам, мен винаги ми е било странно това злобно отношение между футболните отбори. на мач на национален не се ли срамувате като из трибуните отново има типичното клубове съревнование с псувателно-каруцарски характер..
//митак, нали групировки уж, де - нортсайд примерно, прочие.
The storm is coming... ...let the Lord of Chaos reign.
... сякаш не съм от Меден Рудник и не изкарах 5-7 клас, продавайки дрога из квартала нощно време, то не беше ЛСД, хашиш, кока на бучка, хероинец, сънотворни, амфетамини, витамини, протеини...
Аз съм в центъра на нарко-бизнеса в Южен Бургас, знам кои са ми редовните клиенти - тези по агитките, но те хич не са скинари (скинари няма от години в българия), предимно рапърчета, които си бръснат главите и ги бъркат за скинхед, а като им чуеш плейъра (щото преди 5 клас, крадях плейъри и коли) и кво да чуеш - Ванко1, Шамара, тук-там Антибиотика...
Истината е, че в България няма субкултури - всичко са рапъри, които се делят според ВТОРИЯ им любим стил - попфолк, метъл, поп, техно и т.н... И всички са правежи, един свестен няма. Видял съм го с очите си, вече 30 и кусур години... и книги има по въпроса (потърси тази на Павел Вежинов), и филми. Само хората по форумите още се дърлят? За кво? За дилърите-гастрольори от провинцията, дето ходят у "софя", да пропудат 3-4 кила кока отгоре. Пфуу, ей такива ни затриха добрия бизнес у Бургас....
Не, турците и цигани, а дилъри и наркоманчета, трябва да бият SS-отрядите на Волен, ама той се сети да има съвест и да не ги ползва. Аман от турци като Волен!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
... сякаш не съм от Меден Рудник и не изкарах 5-7 клас, продавайки дрога из квартала нощно време, то не беше ЛСД, хашиш, кока на бучка, хероинец, сънотворни, амфетамини, витамини, протеини...
Аз съм в центъра на нарко-бизнеса в Южен Бургас, знам кои са ми редовните клиенти - тези по агитките, но те хич не са скинари (скинари няма от години в българия), предимно рапърчета, които си бръснат главите и ги бъркат за скинхед, а като им чуеш плейъра (щото преди 5 клас, крадях плейъри и коли) и кво да чуеш - Ванко1, Шамара, тук-там Антибиотика...
Истината е, че в България няма субкултури - всичко са рапъри, които се делят според ВТОРИЯ им любим стил - попфолк, метъл, поп, техно и т.н... И всички са правежи, един свестен няма. Видял съм го с очите си, вече 30 и кусур години... и книги има по въпроса (потърси тази на Павел Вежинов), и филми. Само хората по форумите още се дърлят? За кво? За дилърите-гастрольори от провинцията, дето ходят у "софя", да пропудат 3-4 кила кока отгоре. Пфуу, ей такива ни затриха добрия бизнес у Бургас....
Не, турците и цигани, а дилъри и наркоманчета, трябва да бият SS-отрядите на Волен, ама той се сети да има съвест и да не ги ползва. Аман от турци като Волен!
Странно чувство за хумор
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов