скинари
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: скинари
Митак, аз признавам, че специално на теб идеите не ти куцат. Ти знаеш за кво би се и се бориш. Обаче повечето в твойта среда не създават такъв имидж. Аз примерно не мога да си обясня кефа от тва да се биеш с противника /фенът на др. отбор/ и да изпитваш удовлетворение от тва. Не ви ли боли, не ви ли е гадно? 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
митак, добре е понякога обаче исканията да са и с по-дистинктивна подплата.
да, бях пред полското посолство - заедно със сигурно още 3-4 души единствения не с бръсната глава или 1-2 номер оставена коса. но все едно присъствах на футболна сбирка /разбираемо, имайки предвид 97 % от присъстващите там, че и повече/ - трябва да е в по-стегнат вид работата.
бях и на 14 и донякъде бях възмутен от отзивите по вестници после, защото всекиму е ясно каква изкривена призма се следва. идеята ми е, че каузата не трябва да бъде "да се напием и после да намерим с кого да се сбием", както донякъде беше сред някои лица на 14-ти /или принципно/.
да, бях пред полското посолство - заедно със сигурно още 3-4 души единствения не с бръсната глава или 1-2 номер оставена коса. но все едно присъствах на футболна сбирка /разбираемо, имайки предвид 97 % от присъстващите там, че и повече/ - трябва да е в по-стегнат вид работата.
бях и на 14 и донякъде бях възмутен от отзивите по вестници после, защото всекиму е ясно каква изкривена призма се следва. идеята ми е, че каузата не трябва да бъде "да се напием и после да намерим с кого да се сбием", както донякъде беше сред някои лица на 14-ти /или принципно/.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
Доста объркана представа имаш за нещата....да има и пумияри,но голяма част не са такива.Знаят какво е нацизъм...знаят какво е 14/88,знаят много повече неща отколкото ти предполагаш.Далеч си от нещата и няма смисъл да ти обяснявам просто...а за протеста...може и да бяха деца,но бяха там,нали?humanityisthedevil написа:Къв нацизъм бе момче. Повечето от тях няма да различат нацизъм дори ако ги наебе в гъза. Реално едва 10% от хората, които са в тия среди наистина имат някакви вярвания. Всичко е комплекси. Комплексираните дебили, които не стават за нищо търсят няква опора в някаква група, която да всява страх (футболни хулигани, наци скинове) и след това открито парадират с това. Всичко е за привличане на внимание. Това е доказано от факта, че нито един от тия смешници, дето сега подскачат с фалшивите тениски фред пери и нинджите, ги нямаше абсолютно никакви преди да се появи "кежуал" модата в България. Както се е появила, така и ще отмине. Защото познавам адски много хора, които си бяха селски бекове, които слушаха чалга, а сега се обличат "кежуал", ходят по мачове и викат "Зиг хайл" ей така, просто щото тва според тях е яко и виждаш ли, ще накара другите да ги уважават. Курец.Митака написа:Ясно....и защо са дебили....защото защитават това в,което вярват ли?
Било то дори и нацизъм....
Питам ти къде беше по време на протестите?
Не те засягаше,нали?
Иначе минах през протеста на 14-ти, по пътя си видях само някви дечурлига с нинджи които хвърляха камъни по полцията. Сигурен съм че са си криели лицата, за да не ги видят майките им по телевизията. Странно, мен защо не ме биха полицаите като минах? Може да се каже, че дори приличах на кежуал и като нищо можеха да ме объркат с другите лумпени. Даже като бях там куките ми се сториха по-симпатични от "ултрасите". Боя дето са го отнесли, са си го заслужили.
Тва, че и куките като цяло са лайна е неоспорим факт.
+ това не харесвам нацисти, комунисти, расисти и всякаква друга тоталитарна измет с промити мозъци, чиито идеи са построени върху ОМРАЗА.
Те заместваха родителите си,които живеят в мизерия,които не знаят дали утре ще имат пари за хляб,но наистина спирам до тук,защото не искам да използвам повече клишета въпреки,че са много верни...
При положение,че фенът на другия отбор ме нарича турчин,рязан и комунист (нещата,които най-много мразя)какво очакваш да направя?Да стоя и да му се радвам ли?allshallperish написа:Митак, аз признавам, че специално на теб идеите не ти куцат. Ти знаеш за кво би се и се бориш. Обаче повечето в твойта среда не създават такъв имидж. Аз примерно не мога да си обясня кефа от тва да се биеш с противника /фенът на др. отбор/ и да изпитваш удовлетворение от тва. Не ви ли боли, не ви ли е гадно?
Нещата с феновете на ЛеФски отдавна не са само на футболно ниво...защо да не се бия с хора,които продават наркотици и заради,които мой приятел почина?
Та да ти отговоря на въпроса....НЕ,НЕ МЕ БОЛИ И НЕ МИ Е ГАДНО!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Положението е такова при много голям процент от хората в Бг. Няма да се давам за пример. Но искаш да кажеш, че само феновете на Левски продават наркотици? Знаеш, че не е така. Скоро гледах там по бнт едно предаване и Кали беше гост в него, та тя ходи при ултрасите от Левски и Ултрасите от ЦСКА. И двете групи бяха интелигентни и говореха нормално като мене и тебе. Не казвай обаче, че и ти не си наричал Левскарите турчини, цигани, свине и квото се сетиш. Те гледат така на тебе, ти гледаш така на тях. Тва е. Просто не мога да схвана смисъла с биенето. Мн е първобитно.Те заместваха родителите си,които живеят в мизерия,които не знаят дали утре ще имат пари за хляб,но наистина спирам до тук,защото не искам да използвам повече клишета въпреки,че са много верни...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Във Великобритания футболното хулиганство се нарича "болест". Гледай филми по въпроса, защото прозаичното ти питане ти ме изуми, честно!allshallperish написа:Митак, аз признавам, че специално на теб идеите не ти куцат. Ти знаеш за кво би се и се бориш. Обаче повечето в твойта среда не създават такъв имидж. Аз примерно не мога да си обясня кефа от тва да се биеш с противника /фенът на др. отбор/ и да изпитваш удовлетворение от тва. Не ви ли боли, не ви ли е гадно?
Гледа ли филма?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Абе като се сетя кои са главните лица в агитките и на ЦСКА и на Левски просто не виждам за какво повече може да си говорим.
Във Великобритания е още по-смешно, щото тука от такива неща се вълнуват предимно деца, на които след 3-4 години им минава, докато в англия във фирмите преобладава средната възраст от 35-40 години.
Във Великобритания е още по-смешно, щото тука от такива неща се вълнуват предимно деца, на които след 3-4 години им минава, докато в англия във фирмите преобладава средната възраст от 35-40 години.
Not because the fox barks...
ъъъъъ нещо не си много осведомена....Кали беше при София Запад от лефскарите и Горди от нашите.allshallperish написа:Положението е такова при много голям процент от хората в Бг. Няма да се давам за пример. Но искаш да кажеш, че само феновете на Левски продават наркотици? Знаеш, че не е така. Скоро гледах там по бнт едно предаване и Кали беше гост в него, та тя ходи при ултрасите от Левски и Ултрасите от ЦСКА. И двете групи бяха интелигентни и говореха нормално като мене и тебе. Не казвай обаче, че и ти не си наричал Левскарите турчини, цигани, свине и квото се сетиш. Те гледат така на тебе, ти гледаш така на тях. Тва е. Просто не мога да схвана смисъла с биенето. Мн е първобитно.Те заместваха родителите си,които живеят в мизерия,които не знаят дали утре ще имат пари за хляб,но наистина спирам до тук,защото не искам да използвам повече клишета въпреки,че са много верни...
Знаеш ли,че лидера на СЗ в момента е пуснат за нацинално издирване? Христофорос Аманатидис-Таки му е името....защо полицията не прави проверки във фен-клубове на ЦСКА,а точно в на ЛеФски?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Виж аз не си казвам мнението за абсолютна истина. Приемам това, което ми казваш като нещо ново... което трябва да се разбере. Аз не съм нито от тия нито от ония... Мен са ме научили да съм от Левски... Традиция ни е явно.. Въпреки че баща ми е играл за ЦСКА. Но накротици има навсякъде. Сигурна съм, че и при вас се използват. Може ти или твоите най- близки да не ги използвате, ама винаги има хора, дето друсат, а на тях мога да им кажа само СРЕДЕН ПРЪСТ.
Ако говорим за трева няма да отреча,че някои от приятелите ми ползват,но аз ти говоря за съвсем друг вид наркотици....Judy,прав ли съм за СЗ?Ама честно си го кажи,моля теallshallperish написа:Виж аз не си казвам мнението за абсолютна истина. Приемам това, което ми казваш като нещо ново... което трябва да се разбере. Аз не съм нито от тия нито от ония... Мен са ме научили да съм от Левски... Традиция ни е явно.. Въпреки че баща ми е играл за ЦСКА. Но накротици има навсякъде. Сигурна съм, че и при вас се използват. Може ти или твоите най- близки да не ги използвате, ама винаги има хора, дето друсат, а на тях мога да им кажа само СРЕДЕН ПРЪСТ.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е, аз съм чувала за амфети...
Що така?JudyRamone написа:...но както и да е. Тая тема трябва да се затрие според мен
Кокаин и хероин основно....и с това те издържат фен-клуба си.allshallperish написа:Е, аз съм чувала за амфети...
Всички хореографии на ЛеФски са създадени с пари от продажбата на кока.
Аз не знам какво спорим...дори самия Батков го каза...http://tinypic.com/view.php?pic=wu5hjc&s=3
P.S Стига по тази тема,все пак тази се отнася за скинарите,а не за футблоните хулигани...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- allshallperish
- Легендарен флуудър
ужас 
Аман от чорбари по форумите.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
ето allshallperish....за тези индивиди ти говоря....които са захранени с ОМРАЗА.Prudence написа:Аман от чорбари по форумите.
А на въпросната ДАМА мога да и кажа,че като не и харесва да не чете!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов