Pro-pain никога не са били в хардкор сцената. Т'ва е няква заблуда, в която живеем тук в България. Говоря ти за групи, които първи отркито се наричат хардкор - Minor Threat, Bad Brains, Die Hard, Poison Idea, MDC, DYS, SSD, Negative FX, Black Flag, Circle Jerks. Това са най-съществените банди за стила изобщо.allshallperish написа:Може би е щото аз зачитам с кво са допринасяли групите след самото "създаване", а ти говориш за некви групи, дето не са знаели и кво да свирят. Тва е все едно да ме убеждаваш, че блек метълските неща на Сепултура 80-те години са по- яки от сегашните. Или да ме убеждаваш, че по- новите неща на SOD са по- яки от старите.
Хардкорът преди всичко е ПЪНК. А пънкът не е звучене, а манталитет. Про-пейн, байохезърд и т.н. са далеч от този манталитет.

Сепултура нямат блек метълски неща, свирят дет метъл в началото.
Много яка хардкор банда със скинхед присъствие е и Cro-Mags, най-великата ню йоркска хардкор банда лично за мен.
С какво ултрасите пазят родината само не мога да разбера? Половината от тях са на 15-16 години и родителите им дават пари? Лошо нещо са тия филми.