КСК 2009 - Биология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Re: КСК 2009 - Биология

Мнение от Rehabilitator_ »

Ок, ще поддържаме връзка, а между другото имаш ли си напредстава какви спортове се изучават?
Аватар
ericsson
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина
Обратна връзка:

Мнение от ericsson »

Спорт във Филаретова имаш само една година и не е на високо ниво,веднъж в седмицата,сестра ми дето е пом. фармацевт ходиха на екскурзия и после не се явяваха на спорт,иначе във Филаретова има нов фитнес салон със чисто нови уреди и може да го ползваш ако се разбереш с Алберт - така се казва тази по спорт,НО няма баня там така ,че малко се обезмисля ползването.Пак ти пожелавам успех в класирането.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Мерси много, дано да стане на 4-ти ще разбера........ А относно спорта фитнеса ми стига, разходките също, тъй че това не е проблем, ще създам темичка "ТЕМА ЗА МЕДИЦИ" и ще се радвам да си пишем и там, да обменяме опит :)
Аватар
ericsson
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина
Обратна връзка:

Мнение от ericsson »

Със удоволствие ,ще се радвам да дискутираме медицински и не само теми. :lol:
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Aeryan
В началото бе словото

Мнение от Aeryan »

Аз ако може да задам едно въпросче.
Значи, на 4ти излиза първото класиране и да речем мен са ме приели на второ желание, но пък да речем аз искам да си пробвам късмета за първото желание при второ класиране. Мога ли да се запиша при второто ми желание, но да продължа да се състезавам в класиранията?
Другото нещо, което исках да питам е за матурата, при класиранията тя отделно ли се гледа от самия изпит. Примерно ако ме приемат Биология с матура, мога ли да се запиша и да продължа да се състезавам с изпита в останалите класирания...
Аватар
Joanna_n
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: втори

Мнение от Joanna_n »

Първо за матура, или изпит - компютърът автоматично смята всички възможни варианти и слага най-високия, него изобщо не го интересува дали е изпит, или матура, или каквото там друго.

Ако са те приели нещо на 1во класиране, за да продължиш и видиш дали няма да те вземат на по-горно желание подаваш молба и депозираш диплома. Ако и на второ не те приемат каквото искаш - пак подаваш молба да продължиш за трето класиране.

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... studentite
Последно промяна от Joanna_n на 29 Юли 2009, 16:52, променено общо 3 пъти.
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Joanna_n написа:Първо за матура или изпит - компютърът автоматично смята всички възможни варианти и слага най-високия, него изобщо не го интересува дали е изпит, или матура.

Ако са те приели нещо, за да продължиш и видиш дали няма да те вземат на по-горно желание подаваш молба и депозираш диплома. Мястото от 1 класиране ти се пази до 2-ро. Ако искаш да продължиш и в трето класиране, тогава вече не се запазва.
Мисля, че пак се запазва :wink:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Joanna_n
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: втори

Мнение от Joanna_n »

Моя грешка, това може би е било за другаде. И аз ен намерих никъде да пише че се губи мястото. Още по-добре де. :)
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

Значи ако например ме приемат за една спец на 1-во класиране,и си депозирам дипломата за да видя на 2-ро класиране дали ще ме приемат за по-хубава и от 2-ро за 3-то по същия начин,мястото ми се пази автоматично за спец в която са ме приели на предно класиране.
globus
В началото бе словото

Мнение от globus »

И аз да попитам нещичко...След като се депозира дипломата може ли да се вземе обратно, ако не се стигне до първото желание?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

kostadin написа:Значи ако например ме приемат за една спец на 1-во класиране,и си депозирам дипломата за да видя на 2-ро класиране дали ще ме приемат за по-хубава и от 2-ро за 3-то по същия начин,мястото ми се пази автоматично за спец в която са ме приели на предно класиране.
Да, след всяко класиране до 3то включително мястото, в което си приет се запазва имаш възможност да отидеш само на по-предно :blackeye:
globus написа:И аз да попитам нещичко...След като се депозира дипломата може ли да се вземе обратно, ако не се стигне до първото желание?
Ако не стигнеш до първото желание просто не се записваш в срока и ще можеш да си вземеш дипломата. Няма кой да те спре... :roll:
Компютърни науки 1 курс
globus
В началото бе словото

Мнение от globus »

Много благодаря за отговора :) Засега си се надявам да стигна до 1 желание, но ще видим :)
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Защо така ни замря дискусията тук, къде сте бре хора?
globus
В началото бе словото

Мнение от globus »

Вече нямам търпение да излезе класирането :? Кога ще дойде вторник? :(
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Ти глобус какво кандидатстваш и колко имаш на изпита?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”