КСК 2009 - Биология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Re: КСК 2009 - Биология
Ок, ще поддържаме връзка, а между другото имаш ли си напредстава какви спортове се изучават?
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Спорт във Филаретова имаш само една година и не е на високо ниво,веднъж в седмицата,сестра ми дето е пом. фармацевт ходиха на екскурзия и после не се явяваха на спорт,иначе във Филаретова има нов фитнес салон със чисто нови уреди и може да го ползваш ако се разбереш с Алберт - така се казва тази по спорт,НО няма баня там така ,че малко се обезмисля ползването.Пак ти пожелавам успех в класирането.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Мерси много, дано да стане на 4-ти ще разбера........ А относно спорта фитнеса ми стига, разходките също, тъй че това не е проблем, ще създам темичка "ТЕМА ЗА МЕДИЦИ" и ще се радвам да си пишем и там, да обменяме опит 
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Със удоволствие ,ще се радвам да дискутираме медицински и не само теми. 
Do to others as you would have them do to you.
-
Aeryan
- В началото бе словото
Аз ако може да задам едно въпросче.
Значи, на 4ти излиза първото класиране и да речем мен са ме приели на второ желание, но пък да речем аз искам да си пробвам късмета за първото желание при второ класиране. Мога ли да се запиша при второто ми желание, но да продължа да се състезавам в класиранията?
Другото нещо, което исках да питам е за матурата, при класиранията тя отделно ли се гледа от самия изпит. Примерно ако ме приемат Биология с матура, мога ли да се запиша и да продължа да се състезавам с изпита в останалите класирания...
Значи, на 4ти излиза първото класиране и да речем мен са ме приели на второ желание, но пък да речем аз искам да си пробвам късмета за първото желание при второ класиране. Мога ли да се запиша при второто ми желание, но да продължа да се състезавам в класиранията?
Другото нещо, което исках да питам е за матурата, при класиранията тя отделно ли се гледа от самия изпит. Примерно ако ме приемат Биология с матура, мога ли да се запиша и да продължа да се състезавам с изпита в останалите класирания...
- Joanna_n
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: втори
Първо за матура, или изпит - компютърът автоматично смята всички възможни варианти и слага най-високия, него изобщо не го интересува дали е изпит, или матура, или каквото там друго.
Ако са те приели нещо на 1во класиране, за да продължиш и видиш дали няма да те вземат на по-горно желание подаваш молба и депозираш диплома. Ако и на второ не те приемат каквото искаш - пак подаваш молба да продължиш за трето класиране.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... studentite
Ако са те приели нещо на 1во класиране, за да продължиш и видиш дали няма да те вземат на по-горно желание подаваш молба и депозираш диплома. Ако и на второ не те приемат каквото искаш - пак подаваш молба да продължиш за трето класиране.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... studentite
Последно промяна от Joanna_n на 29 Юли 2009, 16:52, променено общо 3 пъти.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Мисля, че пак се запазваJoanna_n написа:Първо за матура или изпит - компютърът автоматично смята всички възможни варианти и слага най-високия, него изобщо не го интересува дали е изпит, или матура.
Ако са те приели нещо, за да продължиш и видиш дали няма да те вземат на по-горно желание подаваш молба и депозираш диплома. Мястото от 1 класиране ти се пази до 2-ро. Ако искаш да продължиш и в трето класиране, тогава вече не се запазва.
Компютърни науки 1 курс
- Joanna_n
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: втори
Моя грешка, това може би е било за другаде. И аз ен намерих никъде да пише че се губи мястото. Още по-добре де. 
Значи ако например ме приемат за една спец на 1-во класиране,и си депозирам дипломата за да видя на 2-ро класиране дали ще ме приемат за по-хубава и от 2-ро за 3-то по същия начин,мястото ми се пази автоматично за спец в която са ме приели на предно класиране.
И аз да попитам нещичко...След като се депозира дипломата може ли да се вземе обратно, ако не се стигне до първото желание?
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Да, след всяко класиране до 3то включително мястото, в което си приет се запазва имаш възможност да отидеш само на по-предноkostadin написа:Значи ако например ме приемат за една спец на 1-во класиране,и си депозирам дипломата за да видя на 2-ро класиране дали ще ме приемат за по-хубава и от 2-ро за 3-то по същия начин,мястото ми се пази автоматично за спец в която са ме приели на предно класиране.
Ако не стигнеш до първото желание просто не се записваш в срока и ще можеш да си вземеш дипломата. Няма кой да те спре...globus написа:И аз да попитам нещичко...След като се депозира дипломата може ли да се вземе обратно, ако не се стигне до първото желание?
Компютърни науки 1 курс
Много благодаря за отговора
Засега си се надявам да стигна до 1 желание, но ще видим 
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Защо така ни замря дискусията тук, къде сте бре хора?
Вече нямам търпение да излезе класирането
Кога ще дойде вторник? 
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Ти глобус какво кандидатстваш и колко имаш на изпита?