Паган написа:А не, моля, аз се задоволявам с пръчка сладолед
А за тъпото га(р)дже аз не съм съвсем съгласен.В една
връзка един тъпанар (аз) е достатъчен.Всичко, което
искам е умно и по възможност симпатично (нарочно не
казвам хубаво) момиче.
хехе, ти си към някакъв изчезващ вид мъже явно

, без да искам да те обидя разбира се

...
mushroomhead написа:nrggirl написа:mushroomhead написа:Ами така е...Първо мама,после жената се грижат за мъжа.Той ако можехме да се правим всичко сами за чии щяхме да се женим?

хубаво, че си признавате

!
според мен мъжете искат просто секс и то по-възможност от готино гадже, за което приятелите да им завиждат. колко е тъпа и лигава няма значение, стига да има дълги крака и да си ги отваря, когато те поискат... Съжалявам ако съм малко цинична, но горчивия опит това показва...
Е тука не мога да не се съглася с колежката

пък аз се надявах да бъда опровергана, разочарована съм

...
mushroomhead написа:Ама защо трябва да се изключват двете неща-красива и умна?!Има и такива комбинации ще знаете

...
Обаче що се отнася до секса-то там много акъл не трябва,ся в леглото няма да решавате квадратни уравнения..."кухите" лейки омръзвали. Така е ,обаче пък като си с момиче дето няма никаква химия по между ви ако ще да цитира Ницше и да знае енциклопедия Британика на изуст ефекта е... нулев

е много ясно че има такива комбинации, въпроса е че повечето мъже хукват след "кухата лейка" с дългите крака, независимо дали има тръпка или не, независимо дали сексът е добър или не, само защото искат да се изфукат. е, може би чак да пренебрегнат секса не, това беше образно казано...
абе, аз имам чувството понякога, че на мъжете им харесва някой да ги размотава, да ги манипулира, да ги върти на малкия си пръст и т.н. нали знаете - умението на жената да накара мъжа да се чувства ловец и победител...