Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Sinner написа: И при мене дилемата е ТУ, или да се пускам за КН в СУ... Имам 5.40 сигурно ш стигне
Каква дилема, хората се чудят как да ги приемат Кн, а ти мислиш и за Ту...
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
JorkoStk написа:5.20 Така бала ми става 26,7 и съм вътре(надявам се на ИС щтото за СИ няма шанс).Ако не-Информатика
Според мен си баш на границата...Все пак тази година местата са увеличени с 5 бройки мисля, но от друга страна и матурите играят важна роля.Все пак не бързай да се записваш ИС.
А как стоят нещата с кандидатите тая година? Като гледам в ТУ с кви мизерни балове се влиза май няма голям наплив за там. Дано и за ФМИ са по-малко та да спаднат с некви стотни баловете
Доколкото знам, кандидатите във ФМИ са горе долу постоянни, но пък има тенденция следващите поколения да са по-слаби от предните. Но пък това да не те успокоява много, защото ще има доста кандидати разчитащи на оценката си от матурата. И все пак според мен бала няма да се увеличи.