Какво искат мъжете...?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

mushroomhead написа:Ами така е...Първо мама,после жената се грижат за мъжа.Той ако можехме да се правим всичко сами за чии щяхме да се женим? :roll:
хубаво, че си признавате :twisted: !
според мен мъжете искат просто секс и то по-възможност от готино гадже, за което приятелите да им завиждат. колко е тъпа и лигава няма значение, стига да има дълги крака и да си ги отваря, когато те поискат... Съжалявам ако съм малко цинична, но горчивия опит това показва...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

А не, моля, аз се задоволявам с пръчка сладолед :P
А за тъпото га(р)дже аз не съм съвсем съгласен.В една
връзка един тъпанар (аз) е достатъчен.Всичко, което
искам е умно и по възможност симпатично (нарочно не
казвам хубаво) момиче.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

pora_e_priqtel написа:Е това е малко пресилено - аз бих се запознал с coup за да ме черпи бира :P

Забравихте да споменете, че любовта на мъжа минава през стомаха :P
айде и мене да ме черпи, а?

Иначе какво да ви кажа... Мъжа иска да му е кеф, ама за всеки кефа си е разалично, и е прав гъбчоглав, каквото и да си говорим става дума за секс, ама секса не е единственото за което си говорим :P . И други неща са много важни, багажа в главата и в сърцето...иначе аз както работя до Околовръстното хич нямаше какво да му мисля :P
Ама искаме и друго освен секс ......
И най-важното е да ни разбират :wink:
и да ни угаждат :twisted:
то ние после връщаме добрините *невинно пърхане с мигли*

та на въпроса, кой я чепеше бирата? :wink:
Изображение

Изображение
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

nrggirl написа:
mushroomhead написа:Ами така е...Първо мама,после жената се грижат за мъжа.Той ако можехме да се правим всичко сами за чии щяхме да се женим? :roll:
според мен мъжете искат просто секс и то по-възможност от готино гадже, за което приятелите да им завиждат. колко е тъпа и лигава няма значение, стига да има дълги крака и да си ги отваря, когато те поискат... Съжалявам ако съм малко цинична, но горчивия опит това показва...
Е тука не мога да не се съглася с колежката :wink:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

coup написа: А, пор, ти с тая бира направо ми разказа играта :lol: :lol: :lol: А даже не съм говорила за бира изобщо :D Адвокат ли ще ставаш ?
Бе не знам какъв ще ставам, ама моята специалност ме подготвя за много по-масов лъжец и манипулатор от средния адвокат :lol:

А туй за кухите лейки с дълги баджаци в общи линии важи до момента, в който ни омръзнат, а ако са наистина кухи лейки и ако са твърде лесни омръзват много бързо. От друга страна ако се дърпате много обикновено се хващаме на въдицата, ама тогава пък вие губите интерес

куцо а?
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Ама защо трябва да се изключват двете неща-красива и умна?!Има и такива комбинации ще знаете :wink: :D ...
Обаче що се отнася до секса-то там много акъл не трябва,ся в леглото няма да решавате квадратни уравнения..."кухите" лейки омръзвали.Така е ,обаче пък като си с момиче дето няма никаква химия по между ви ако ще да цитира Ницше и да знае енциклопедия Британика на изуст ефекта е... нулев :wink:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Както и ако ти изцепи "Иби ма, иби ма, ибачо мой!" в сюблимния момент :lol:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

pora_e_priqtel написа:Както и ако ти изцепи "Иби ма, иби ма, ибачо мой!" в сюблимния момент :lol:
:lol: :lol: :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Паган написа:А не, моля, аз се задоволявам с пръчка сладолед :P
А за тъпото га(р)дже аз не съм съвсем съгласен.В една
връзка един тъпанар (аз) е достатъчен.Всичко, което
искам е умно и по възможност симпатично (нарочно не
казвам хубаво) момиче.
хехе, ти си към някакъв изчезващ вид мъже явно :wink: , без да искам да те обидя разбира се 8) ...

mushroomhead написа:
nrggirl написа:
Е тука не мога да не се съглася с колежката :wink:
пък аз се надявах да бъда опровергана, разочарована съм :wink: :twisted: ...

mushroomhead написа:Ама защо трябва да се изключват двете неща-красива и умна?!Има и такива комбинации ще знаете :wink: :D ...
Обаче що се отнася до секса-то там много акъл не трябва,ся в леглото няма да решавате квадратни уравнения..."кухите" лейки омръзвали. Така е ,обаче пък като си с момиче дето няма никаква химия по между ви ако ще да цитира Ницше и да знае енциклопедия Британика на изуст ефекта е... нулев :wink:
е много ясно че има такива комбинации, въпроса е че повечето мъже хукват след "кухата лейка" с дългите крака, независимо дали има тръпка или не, независимо дали сексът е добър или не, само защото искат да се изфукат. е, може би чак да пренебрегнат секса не, това беше образно казано...:lol:

абе, аз имам чувството понякога, че на мъжете им харесва някой да ги размотава, да ги манипулира, да ги върти на малкия си пръст и т.н. нали знаете - умението на жената да накара мъжа да се чувства ловец и победител...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

nrggirl написа:
абе, аз имам чувството понякога, че на мъжете им харесва някой да ги размотава, да ги манипулира, да ги върти на малкия си пръст и т.н. нали знаете - умението на жената да накара мъжа да се чувства ловец и победител...
Ами трябва да има някакъв интерес, но честно казано това е до един момент, ако жената продължи "да ни върти" или да се прави на недостъпна ни омръзва. Хубави жени в България много. Факт е обаче че първо гледаме краката (забележете, какви сме естети и никой не каза до сега, че гледаме и циците), в последствие ако се окаже, че е и интелигентна почваме да се замисляме и за нещо повече от секс.

п.
http://www.afeasbg.com/lit/

Форумът на Английска филология! :D
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

mushroomhead написа:Ама защо трябва да се изключват двете неща-красива и умна?!Има и такива комбинации ще знаете :wink: :D ...
Има , разбира се, ей на аз съм живото доказателство :lol:
Иначе - не знам какво искат мъжете. От мен винаги са искали само секс :lol: С омъжването към секса се прибавиха и домакински задължения ;) Бе то не е важно какво иска, а какво ще му позволиш да поиска... :roll:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Crematory написа:
Има , разбира се, ей на аз съм живото доказателство :lol:
И аз, и аз! :D ....(Ма те новите още не са ме виждали... :lol: :lol: )
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

искат бой
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

kokteil_molotow написа:искат бой
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
верно си е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
сега разбирам Крематори що ни би с бокените :wink:
Изображение

Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

бой ли искаш ? за тебе никога :) ( бой де)
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”