Журналисти 2009, том 2.
-
FELIX
- В началото бе словото
- Специалност: кандидатстудент
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009, том 2.
тъй както солунските двама братя...
успех на всички кандидат-журналя
успех на всички кандидат-журналя
-
nattt
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Прочетох го. И как така не ни знаят оценките от писмен? Моя позната миналата година е била похвалена от комисията колко хубава оценка е изкарала. И други хора са ми казвали, че комисята има пред себе си списък, в която пише колко имаш. Не съм сигурна, но все пак ми се струва нереално да не знаят.krinabs написа:Аз съм подочувала,че произволно избират кой кандидат кога да се яви пред комисията и ,че няма общо със входяшите номера...относно заниманията - можеш да четеш,да ядеш...да правиш всичко ,но не и да поддържаш връзка с външни хора:нямаш рлаво на телефон тоест!![]()
Мисла ,че този линк ще ви помогне...аз от него се учаи черпя очаквания http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 7&start=15 proUSA добре го е казал и абсолютно му се доверявам.
![]()
(става дума за втората страниця от първата тема за журналистите 2009-2010 и за първото мнение от нея)
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Естествено, че знаят оценките ни! Само хора, които се срамуват от оценката си вярват, че те не я знаят 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
-
music_girl
- В началото бе словото
Здравейте, имам един въпрос. Изпитът започва в 8:00, но трябва ли пак да сме там по-рано, имам в предвид кам 7:30 например ? 
Тайната на музиката е, че тя започва там, където думите свършват ...
-
nattt
- В началото бе словото
Слава богу!Антоний написа:Естествено, че знаят оценките ни! Само хора, които се срамуват от оценката си вярват, че те не я знаят
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
Ами да , пише си го и на картончето - час по-раноmusic_girl написа:Здравейте, имам един въпрос. Изпитът започва в 8:00, но трябва ли пак да сме там по-рано, имам в предвид кам 7:30 например ?
Аз например ще тръгна от Бургас към 2-3 (не мога да пропусна един рожден ден за нищо на света) и ще съм там преди 7:30 ,но едва ли точно в 7!
Soulmates never die
-
music_girl
- В началото бе словото
krinabs написа:Ами да , пише си го и на картончето - час по-раноmusic_girl написа:Здравейте, имам един въпрос. Изпитът започва в 8:00, но трябва ли пак да сме там по-рано, имам в предвид кам 7:30 например ?...малко по-късно от 7 едва ли ще е проблем
![]()
Аз например ще тръгна от Бургас към 2-3 (не мога да пропусна един рожден ден за нищо на света) и ще съм там преди 7:30 ,но едва ли точно в 7!
Ок
Тайната на музиката е, че тя започва там, където думите свършват ...
Добре де,какво значение има дали ти знаят оценкатаот писмения ? 
IT'S ONLY WORDS AND WORDS ARE ALL I HAVE...
В УНСС на списъка пред изпитващата комисия имаше полета с входящ номер, 3-те имена, оценка от писмения, място където да ти напишат оценката от устния и място за подпис. Предполагам, че и в СУ ще е нещо подобно.
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
Верятно прави впечатление , особено ако е крайно зле или пък от най-високите...Jesy написа:Добре де,какво значение има дали ти знаят оценкатаот писмения ?
Понеже човек на един изпит не може да си покаже целия потенциал и решават това да се случи в два - ако единият резултат е висок,но се представиш слабо на устния сигурно крайното впечатление не е добро ,но пък като видят,че някой не се е справил добре на писмения се надявам ,че не си казват "Този какво да го питаме , той едва ли знае много ...с тази оценка?!"
Не вярвам да са субективни комисиите...пък и оценката на устния не е главната ,която повлиява на крайния бал...
Но шансът на човек с добра оценка на устен да пребори огромната бройка от много добри оценки преди него е да бъде изряден на устния изпит , а ако той бъде субективен....
(ама и аз едно изказване направих)пффффффф
Soulmates never die
А,супер беше изказването!krinabs написа:Верятно прави впечатление , особено ако е крайно зле или пък от най-високите...Jesy написа:Добре де,какво значение има дали ти знаят оценкатаот писмения ?
Понеже човек на един изпит не може да си покаже целия потенциал и решават това да се случи в два - ако единият резултат е висок,но се представиш слабо на устния сигурно крайното впечатление не е добро ,но пък като видят,че някой не се е справил добре на писмения се надявам ,че не си казват "Този какво да го питаме , той едва ли знае много ...с тази оценка?!"
Не вярвам да са субективни комисиите...пък и оценката на устния не е главната ,която повлиява на крайния бал...
Но шансът на човек с добра оценка на устен да пребори огромната бройка от много добри оценки преди него е да бъде изряден на устния изпит , а ако той бъде субективен....![]()
IT'S ONLY WORDS AND WORDS ARE ALL I HAVE...
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Аз пък съм напълно убедена, че оценяването е субективно и ако не гледаха (се влияеха) от оценката ни на писмения, нямаше да я имат пред себе си.
Последно промяна от simona_baby на 28 Юли 2009, 16:47, променено общо 1 път.
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
krinabs написа: Верятно прави впечатление , особено ако е крайно зле или пък от най-високите...
Но шансът на човек с добра оценка на устен да пребори огромната бройка от много добри оценки преди него е да бъде изряден на устния изпит , а ако той бъде субективен....![]()
Изказването ти си беше съвсем нормално.
-
svd
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
Колко е максималният бал за Връзки с обществеността
Нямам представа... Принципно тазгодишните все още не са излезли, предполагам, че ще гиобявят след устния...