Математически справочник ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Математически справочник ?
при какви обстоятелства може да се използва справочник по време на изпита ?
From the ashes a fire shall be woken, a light from the shadow shall spring. Renewed shall be blade, that was broken - the crownless again shall be king!!
точно за това питахnightwish написа:...Щом като справочникът е разрешен да се ползва на изпита..
П.П успех на 1 април nightwish
From the ashes a fire shall be woken, a light from the shadow shall spring. Renewed shall be blade, that was broken - the crownless again shall be king!!
Имай предвид,че само някои справочници(дали не беше и само един
)са позволени да се ползват на изпита в СУ.Иначе на много справочници пише,че са разрешени на кандидатстудентски изпити.В този раздел има тема "Четиризначни таблици",там е обсъден въпросът кои справочници могат да бъдат използвани в СУ.
ПП:Успех и на теб
!Ще ти спискам палци 
ПП:Успех и на теб
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
* Александров Г. и др., Справочник по математика за кандидатстуденти в СУ “Св. Кл.
Охридски”, С.
* Ангелов и др., Справочник по математика, Анубис, С
* Запрянов З. и др., Справочник по математика 8 - 12 клас, Просвета, С
* Хаджииванов Н., Справочник по математика, С.
* Серафимов Д. и др., Четиризначни математически таблици и формули. С. Регалия 6. (жълтия) => може да се ползва
Охридски”, С.
* Запрянов З. и др., Справочник по математика 8 - 12 клас, Просвета, С
* Хаджииванов Н., Справочник по математика, С.
* Серафимов Д. и др., Четиризначни математически таблици и формули. С. Регалия 6. (жълтия) => може да се ползва
한류
- cloud_9
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Става въпрос за този справочник :
Пише, че може да се ползва по време на изпита, но една познати ми каза, че миналата година са й го взели. Разрешавали са само този на Серафимов и съответно техния си - синия. А на 2ра страничка на този, синия, пише, че е единственият разрешен за ползване. Струва ми се странно и докато не отида на самия изпит май няма да съм съвсем наясно какво мога и не мога да ползвам
Пише, че може да се ползва по време на изпита, но една познати ми каза, че миналата година са й го взели. Разрешавали са само този на Серафимов и съответно техния си - синия. А на 2ра страничка на този, синия, пише, че е единственият разрешен за ползване. Струва ми се странно и докато не отида на самия изпит май няма да съм съвсем наясно какво мога и не мога да ползвам