Журналисти 2009, том 2.

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Deiana
В началото бе словото

Re: Журналисти 2009, том 2.

Мнение от Deiana »

А на курсовете казват, че оценяването на писмените работи не било субективно... Разбира се, зависи и как е представена дадената работа, но ако например си ГЕРБ-овец, а проверяващите са ДПС-ари и изразяваш мнението си против тях, ниската оценка е силно вероятна...
Според мен разбира се, не набивам мнението си.

nattt, мисля, е с теб има само едно момиче.
Аватар
Даная
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Даная »

Мисля си... реални шансове за прием само хората с над 5 ли имат? Аз имам 4.63 и се чудя дали изобщо да се явявам на устен...
Deiana
В началото бе словото

Мнение от Deiana »

Даная написа:Мисля си... реални шансове за прием само хората с над 5 ли имат? Аз имам 4.63 и се чудя дали изобщо да се явявам на устен...

Аз имам 4.00 и се надявам, че ако изкарам хубава оценка на устен ще имам шансове, камо ли ти... Надявам се да ни провърви, много ми се уви ВО... :D
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

Хей,всички са ми конкуренция (макар,че аз на вас не съм)...,но ще ти кажа нещо
Аз имам 4,13 от дипломата ми се получава 11,42...шанса да вляза е по-малък от нула (но ще съм там,нищо че съм от Бургас даже),но това е опит,дала съм пари,ще е интересно и от полза,ако пак реша да кандидатствам с това :lol: :wink:

Пък и ,ако желая да се прехвърля от друга специалност следващата година ще ми искат освен поне петица от изпитите през годината и успешно положени изпити по журналистика - устен и писмен... :wink: ...
Успех...все пак ти решаваш,но това са моите мотиви да се явя на устния :wink:
Пък и понякога съдбата извърта нещата ,последните стават първи,грешките се поправят...пълно е с клишета,в които все пак има истина :)
Soulmates never die
Аватар
Даная
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Даная »

Deiana написа:
Даная написа:Мисля си... реални шансове за прием само хората с над 5 ли имат? Аз имам 4.63 и се чудя дали изобщо да се явявам на устен...

Аз имам 4.00 и се надявам, че ако изкарам хубава оценка на устен ще имам шансове, камо ли ти... Надявам се да ни провърви, много ми се уви ВО... :D
Да, но просто гледах колко много момичета имат оценка 5 или над 5 и взех да се отчайвам.. Иначе едно добро представяне винаги може да спаси нещата.. :)
sunLounger
В началото бе словото

Мнение от sunLounger »

Тия дни не съм в час със случващото се, но дочух, че само наградените с над 4.00 са допуснати... е в такъв случай успех на цялото стадо! ;) Имам само едни въпросчета, които ме торБозат и те са: "Практика ли е в СУ да си плащаш предварително за изпит, на който така и не те допускат, въпреки че имаш положителна оценка?!" и "След като не си успял да се доредиш в "Журналистиката" същото се отнася и за "Връзки с обществеността" и "Книгоиздаване"?!", също така още един, но май се досещам какъв ще е отговора... и все пак да си го задам - "Има ли начин, да получиш някакво обяснение (във вид на рецензия, примерно) за оценката в/у работата ти?!". Не за другото, а защото съм свикнал да получавам поне обяснение що се отнася до мен и мойте действия.

@ варненец: Бацка, не ми закачай родата по варненския зоопарк! :lol: И ти ще дойдеш в София джунгла! :twisted:
Deiana
В началото бе словото

Мнение от Deiana »

от 3-ти до 5-ти август ще можеш да отидеш и да видиш работата си. На нея е написано защо са те оценили по този начин, мотиви и т.н. Ето линк за повече подробности:

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ite_raboti

Относно това, че си плащаш за нещо, на което няма да се явиш... Добре дошъл в България и в университетското кожудерство... Печелят парички горките хора, че са им малко... И в УНСС е така...
Аватар
Artois
В началото бе словото

Мнение от Artois »

Една новина с положителен отенък :D Говорих с две момичета, които няма да се явят на устен, а имат над 4.50 и двете. От статистическа гледна точка сигурно има още такива :D
Ганьооо, на тия кашони затова им викат урни, оти си погребваш гласо!
Аватар
HoT_KiSs{}
В началото бе словото
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от HoT_KiSs{} »

И аз да се похваля, че съм в списъка :) но дори и да не стане съм спокойна, че съм влязла 100% с история, ноповече искам журналистика.
Книгоиздаване
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури

Мнение от krinabs »

А известно ли е на някой от вас долу горе колко трае припитването на един човек :roll: ? :oops: :D
Благодаря
Soulmates never die
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от Антоний »

Не мисля, че ще бъде повече от 15 минути, ако кандидатът е добре подготвен
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
HoT_KiSs{}
В началото бе словото

Мнение от HoT_KiSs{} »

Какво ще правим толково часове не знам, предполагам е позволено носенето на храна и напитки. Моя позната миналата година е седяла от 8:00 до 16 и нещо... чак тогава е дошъл редът и. Бих откачила :?:s
Книгоиздаване
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от Антоний »

Тук идва и моят въпрос: Как се определя редът? Поред на входящите номера ли?
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
HoT_KiSs{}
В началото бе словото

Мнение от HoT_KiSs{} »

Дано не е по входящ номер, защото съм 266-та. Ако някой знае нещо по въпроса, нека сподели.
Книгоиздаване
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури

Мнение от krinabs »

Аз съм подочувала,че произволно избират кой кандидат кога да се яви пред комисията и ,че няма общо със входяшите номера...относно заниманията - можеш да четеш,да ядеш...да правиш всичко ,но не и да поддържаш връзка с външни хора:нямаш рлаво на телефон тоест! :D
Мисла ,че този линк ще ви помогне...аз от него се уча :lol: и черпя очаквания http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 7&start=15 proUSA добре го е казал и абсолютно му се доверявам. :)
(става дума за втората страниця от първата тема за журналистите 2009-2010 и за първото мнение от нея)
Soulmates never die
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”