предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Вижте, аз съм се ошашкала невероятно много за това кое как ще стане и сънувам къде по-страшни неща, обаче не разчитам чак толкова на предварителния, но се надявам, че ще се падне Средновековие, него поне всички ще са го минали. а гювечетата поне вкусни ли бяха? 
Ако не зависех от вас, нямаше да ви има!
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
И аз още нищо не съм сънувала, но си спомням, че нощта преди да се явя на TOEFL сънувах един и същ кошмар ( че закъснявам за изпита и не мога да си напиша качествено есето) няколко пъти...беше отвратително... Та искам да кажа, че сънищата ги очаквам чак юли месец...
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
Tези сънища,аз пък напоследък повече сънувам коя тема ще ми се падне и мисля за предварителния да си я понауча, защото до сега каквото съм сънувала е ставало, обаче все някога късмета ще ме остави
иначе в училище винаги ме карат аз да тегля темите на класните и винаги знам какво ще стане
. Вчера се чудех нещо, когато резултатиоте от предварителния изпит излязат, как да разбереш дали тази оценка е достатъчна,за да не се явяваш на редовен? Някой тук беше написал, че много хора са се класирали така.
Ако не зависех от вас, нямаше да ви има!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз...poison_b написа:Някой тук беше написал, че много хора са се класирали така.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!