Ето го и него...
Ако взимаш по договор, брутна заплата 380 лева колко пари трябва
да получаваш накрая на месеца кеш?
След като приспаднат осигуровките и данъците...
Ми моите родители казаха около 300 , но зависело от разни си там клас квалификации, стаж и дрън-дрън.Тъй като ти, предполагам, нямаш такива неща - около 300.
мда... толкова е точно...
Ама е ***** така... 80 кинта на държавата ...
А отделно плащам и ДДС... Те от тия 380 лева държавата ми взима 140 Ама да става весело...
Мерси за отговора...
Тя имаше предвид,че на него в крайна сметка ще му дават толкова с всички удръжки.А на нея и взимат много повече.Направо съм болна,когато разглеждам фишовете .Поне да беше като в Англия-взимат им 50% от заплатата,но после всички услуги в здравеопазването им са безплатни.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
nightwish написа:Тя имаше предвид,че на него в крайна сметка ще му дават толкова с всички удръжки.А на нея и взимат много повече.Направо съм болна,когато разглеждам фишовете .Поне да беше като в Англия-взимат им 50% от заплатата,но после всички услуги в здравеопазването им са безплатни.
абе те пак да ти взимат 50% от заплатата ама да не ти е заплатата под 200 евро...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.