Наистина ви пожелавам да играете на 1/2 в някой евротурнирМитака написа:Нищо подобно...."Формата е временна, класата – вечна"
Рано или късно пак ще играем полуфинал в ЕКТ,докато вие пак ше говорите,че комунистите са ни докарали дотам
Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол
1968 - 1999 - 2008 - ?
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Чак сега разбрах... ами да - Лефски е китайски отбор - топли в пъти повече сърцаgbog написа:Идеята ФК "Левски" е топлила в пъти повече човешки сърца като бройка през своята близо вековна история, отколкото ''червената'' мечта.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Много остроумно. Човекът ви говори учтиво, че и успех ви пожелава, и естествено му се отговаря с типична чорбарска простотия. После защо ви мразят всички - докато в речника ви други думи освен "Витиня" и "Уефски" няма, няма и как да е иначе.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не нас ни мразят всички. Защо не питаш в Ловеч, в Перник и още къде ли не?
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
A ти що не питаш по циганските махали колко мразят това комунистическо изчадие ЦСКА? Там народът е верен поддръжник на отбора си, на отбора на всички етноси и рали-категории....
.......
Последно промяна от Митака на 26 Юли 2009, 10:34, променено общо 1 път.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Ами по същата логика сега и вашият отбор е подкрепян от висшите етажи на властта.Че сте се ползвали с подкрепа от висшите етажи на властта, никой не може да отрече, а ако го направи, значи този някой е доста необективен.
И ви казах....какво влияние има войската тогава върху населението и какво влияние има МВР?
Пак ми говорите за политикаИдеята ФК "Левски" е топлила в пъти повече човешки сърца като бройка през своята близо вековна история, отколкото ''червената'' мечта
И второ-по този въпрос никога няма да се разбере истината.Кой има повече фенове...ние или вие?
А и по-добре да не се разбира....трябва винаги да има за какво да се спори между тези два отбора.
Пак питам....само последните 20 години ли са важни за вас?Вие историята не я ли признавате?Освен това, Левски е безспорният топотбор на България за последните 20-на години. Имаме повече титли, купи и най-важното - по-значима европейска диря сме оставили
За мен лично това е все едно да не признаваш България,защото видиш ли тя е създадена през 681г!!![/quote]
И последно въпреки,че сме създадени след вас....истината е,че без ЛеФски няма да има ЦСКА и без ЦСКА няма да има ЛеФски!!!
Аааа да щях да забравя....
И това е доста спорен въпрос,но е факт за мен,че вие сте по-мразения отбор поради една проста причина...арогантността и високомерието,което сте демонстрирали към провинцията.Boromir написа:Много остроумно. Човекът ви говори учтиво, че и успех ви пожелава, и естествено му се отговаря с типична чорбарска простотия. После защо ви мразят всички - докато в речника ви други думи освен "Витиня" и "Уефски" няма, няма и как да е иначе.
Защото нали ЛеФски е отбора на София....всичко друго е боклук,нали така беше драги леФскари?
И наистина попитайте Ловеч,Перник,Благоевград,Стара Загора,Враца....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Някои хора просто не искат да приемат, че армията си е имала отбор както в царска България, така и в комунистическа... и си създават някакъв имагинерен свят, където партията-майка е виновна за всичко...
Сега пак си има армия, макар и в доста трагично състояние, има си и ЦСКА... аз лично не виждам никаква разлика с положението преди 20, 40, 60 или 80 години.
Сега пак си има армия, макар и в доста трагично състояние, има си и ЦСКА... аз лично не виждам никаква разлика с положението преди 20, 40, 60 или 80 години.
Те това да се чуваМитака написа:И последно въпреки,че сме създадени след вас....истината е,че без ЛеФски няма да има ЦСКА и без ЦСКА няма да има ЛеФски!!!
1968 - 1999 - 2008 - ?
Левски, приятелю, го е имало преди цдна, ще го има и след това....Митака написа:И последно въпреки,че сме създадени след вас....истината е,че без ЛеФски няма да има ЦСКА и без ЦСКА няма да има ЛеФски!!!

Спри наркотиците!!!Левски, приятелю, го е имало преди цдна, ще го има и след това....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
ЖалъкМитака написа:Спри наркотиците!!!Левски, приятелю, го е имало преди цдна, ще го има и след това....

Там съм!!!ники написа:Форума среща? Часът, датата и мястото са известни.
P.S днес дали нямаше дузпа за Баку,а?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не знам. Аз се върнах от бачкане и тъкмо хванах последните минутки и един идиот изпусна да им го намуши мазничко.