Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз писах 24(5) страници и страничка и половина за Златния век.По-груба грешка е ,че обърках (по незнайни причини) първият период на войните - писах, че е до 903 , а той е до 904.....въпреки,че по-надолу писах 904..ама както и да е
А на мен бихте ли ми обяснили как на най-лесната тема за Симеон,която знаех изкарах 4.38, а на мразения Димчо- без нищо да съм учил за него -4.88????Същата работа и за Асеневци...там 4.75,при положение,че я мразех тази тема!И въпреки,че с оценката на Асеневци влизам,все още си остава загадка оценяването в Софийския за мен!
Последно промяна от RA[sgB] на 25 Юли 2009, 20:58, променено общо 1 път.
Естествено, че си го има и субектвният фактор.Но, Симеон е доста обширна тема, където има доста неща да се засегнат и за да получиш добра оценка, трябва да ги имаш включени и то не просто маркирани, а написани с нуждните подробности и анализи
моите са 7 страници - 1 увод и 3/4 страница заключение.
о боже, скандално. : (
бтв, сега видях
WickedWitch написа:
ScionOfStorm написа:...даже не са прекалено амбициозни. : )
Та какво казваше? Василена е с големи..
амбиции.
пропуснал съм го това.
ще пробвам да не бъда прекалено циничен, Ленка, но ако на нея й се наложи да си разтваря краката под ъгъл 90 градуса за успеваемост - е, мисля, че е доста вероятно да й хареса.
The storm is coming... ...let the Lord of Chaos reign.
Аз откам анализи също съм пълна... Ив.Божилов какво бил казал,П.Мутафчиев И цитати,мнения,дискусии,наистина не става само откъм фактология..Аз разбрах,че на мен не ми куцат точно тези неща и за тях имам памет,но понякога бъркам годините..на Асеневци така имам 5.00,а сега без объркани такива неща 5.75 ..знам поне къде съм бъркала
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead." Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead." Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Никой не иска да се споменават изследователи на епохата в темата.Това си е чиста проба излишно учене на имена и трудове.Понякога дори прави лошо впечатление на проверяващите, защото в повечето случаи кандидат-студентите зазубрат имена на учени изследвали дадения период, без реално да са чели техните съчинения.Така ни казаха на курса към СУ миналата година...Иначе извори от епохата са задължителни.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аз малко не следя нещата в последно време. Излязоха ли резултатите по бел и история? Трябва да питам една братовчедка какво е направила. И ако са излезли питайте тук въпроси, които ви интересуват относно правото и записването, че миналата година като аз се записвах беше пълен хаос и най-малкото никой не ни каза, че сам може да си избираш групата. Аз мога патриотично да защитя втори поток и неговия авангард 9 група
А като отиваш да се записваш ти ли си избираш да си първи или втори поток?