Какво искат жените...?:)

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

хахаха Ужасс мъшруум с какви момичета общуваш, че никой и нишо не може да те убеди , че не се интересуваме само от парите и колата на мъжа.. За всички жени не бих казала, че не се интересуват от това (хора сякви..) Но ако излезеш с някоя от форума определено няма да сбъкраш като гледам.. :lol: =)
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

everyday_ написа:без да си кривим душата...една жена трудно може да бъде напълно задоволена :roll:
е все пак най-общо, подробностите са си до индивида...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

mushroomhead написа:
Паган написа:Не, беше Димитър Димитров :lol:
Бе то в нашия факултет имаме един асистент Димитър Димитров...ама едно ли куче се казва Шаро :wink:
А не, той сега учи във Варна.

Пък по темата.
coup, ако ти не гледаш мъжа в ръцете, тогава няма защо да се
засягаш от това, което казвам аз или някой друг.Говоря от опит и не
бих си го измислил.Не е в мой стил.
Като казвам, че е така, значи е така.От 5 момичета в класа и за 5-те
най-ценното качество на мъжа беше пълният джоб.

Пък сега ако някой/я евентуално се досети за кои девойки говоря -
много поздрави и да се обади като се върне в Бургас след изпитите
накрая на семестъра :arrow:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Нали за това съм сложил 5те процента-да има и изключения.Явно тук във форума са се събрали именно от това "малцинство" :) .Евала.Всъчщност познавам момиче(да си го кажем жена) което предпочете мъж с по-скромни финансови средсва пред банкер(и то дооооста заможен).Но това не променя мнението ми за %тите :D
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

mushroomhead написа:Нали за това съм сложил 5те процента-да има и изключения.Явно тук във форума са се събрали именно от това "малцинство" :) .Евала.Всъчщност познавам момиче(да си го кажем жена) което предпочете мъж с по-скромни финансови средсва пред банкер(и то дооооста заможен).Но това не променя мнението ми за %тите :D

Е нали бяха 10?? :o Не сриозно, според мен са мн над 10.. Аз лично нямам приятелка, която да е предпочела парите.. Като се има предвид , че голяма част от тях имат връзки на по 1,2,3 години..
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

10 ли бяха...мда вярно.Ми спи ми се ,бъркам числата.съгласен съм с първоначалното си твърдение.абе навремето трябваше да запиша статистика като едни от избираемите :lol:
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

mushroomhead написа:10 ли бяха...мда вярно.Ми спи ми се ,бъркам числата.съгласен съм с първоначалното си твърдение.абе навремето трябваше да запиша статистика като едни от избираемите :lol:

:lol: Ми трябвало е.. Сега нямаше да бъркаш, че всъщност 90 % са в полза не тези , които не се интересуват от парите, пък 10-те за другите =P лол!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Абе не статистика а стъкмистика е туй вашто :P
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

gitty написа:
mushroomhead написа:10 ли бяха...мда вярно.Ми спи ми се ,бъркам числата.съгласен съм с първоначалното си твърдение.абе навремето трябваше да запиша статистика като едни от избираемите :lol:

:lol: Ми трябвало е.. Сега нямаше да бъркаш, че всъщност 90 % са в полза не тези , които не се интересуват от парите, пък 10-те за другите =P лол!
Да бе да ...и един мърмот си броеше пачките заобиколен от пич...ъъъ хубави мармотки :lol: :lol:
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

mushroomhead написа: Да бе да ...и един мърмот си броеше пачките заобиколен от пич...ъъъ хубави мармотки :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Абе трябва да те запозная с някоя приятелка.. =P : Мнението ти за нас е отчайващо и непоклатимо лол
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Всъщност аз изключително много уважавам жените и смятам ,че са крехки и чистосърдечни създания :roll: :lol: :lol:
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

хаха абе всички в тоя форум сте толкова готини, а само се прикривате.. като най-успешно го правите ти и Циндил Пиндил =))
п.с. лека ноощ, беше забавно с тази дискусия за българския интелект :D
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Лека нощ
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

:lol: Мухахахахаха, вчера и аз обсъждах същата тема като тази, но на маса и очи в очи. Ами съжалявам, но колкото и да се опитват да ме убедят разни мъже какви материалистки са повечето жени... някак не върви. :roll: Какво да ви направя, че попадате все на такива момичета или просто наистина ви е удобно да си го говорите, както каза някой по-рано тук.
Сред моите познати аз нямам подобни индивиди. Дори имам пример за това как едно момиче, за което не мога да кажа, че изобщо не се интересува от пари, тръгна НЕ с богатия пич, който я сваляше, а с едно момче, което изобщо няма такива финансови възможности!
Аз мога пък за разнообразие да твърдя, че 90% от мъжете са комплексирани и нереализирани мамини синчета, а само 10 са осъзнати и готини хора?!?!? Обаче няма да го направя, защото 1. е абсурдно; 2. ужасно по-голям процент от познатите ми са страхотни момчета. Затова може би ще е полезно да си дадете реална сметка колко "използвачки" и колко по-скромни и добри момичета познавате и нещо ми подсказва, че твърденията ви ще се основават само на едно или две от първия тип, които просто правят по-голямо впечатление.
Що се отнася до еманципацията - добре, че не се изчерпва с това да каниш мъж на кафе... Иначе си е супер! :twisted:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Eманципацията в никакъв случай не се изчерпва с черпенето на кафе - напротив, тя е много, много важно нещо. И има още да се развива - малко повече домакински задължение за мъжете. :wink: Не знам как е по света, но у нас нямам наблюдения мъжете да си делят домакинството със съпругата си или приятелката си. :roll:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”