Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол
Говеждата емблема до 1957...http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 9-1957.JPG
След 57-ма отново си връщат старата...абе Билбо ако бяхте толкова неоправдани мислиш ли,че щяха да ви върнат емблемата?
След 57-ма отново си връщат старата...абе Билбо ако бяхте толкова неоправдани мислиш ли,че щяха да ви върнат емблемата?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Само че Славия играят с обърната петолъчка от създаването си в края на 19ти век. Май не е съвсем същото, а? Ти как мислиш?Fletcher Lind написа:Пример със същия наистина пострадал от комунягите отбор:
Първо, май искаше да кажеш "онеправдан"?Митака написа:Говеждата емблема до 1957...http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 9-1957.JPG

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Ох, ма сега петолъчката била и обърната.
А ние не играем ли с петолъчка още от създаването си? Къде е разликата? В обръщането на петолъчката ли?
Някои хора угодия нямат
А ние не играем ли с петолъчка още от създаването си? Къде е разликата? В обръщането на петолъчката ли?
Някои хора угодия нямат
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Кой ще гледа мача с Баку? Още отсега уредих биричката.
Ееех... тия коефициенти... ние сме чак в 4-тия кръг и сега освен мачовете на Левски друго интересно футболно няма.
За жалост Черно море са пътници. Жребият не подлежи на коментар - кошмарен.
Ееех... тия коефициенти... ние сме чак в 4-тия кръг и сега освен мачовете на Левски друго интересно футболно няма.
За жалост Черно море са пътници. Жребият не подлежи на коментар - кошмарен.

Ами и на нас ни сменят имената и емблемите,ама не сме тръгнали да ревем,нали?Второ, 57ма ни връщат името "Левски", нормално е да ни върнат старата емблема...и все пак я сменят отново само след 12 години.
Докато на вас това ви е в кръвта...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Убиваш ме днеска.Fletcher Lind написа:Ох, ма сега петолъчката била и обърната.
Някои хора угодия нямат

Почваш да напипваш тънката линия, и сам не се усещащ. Защо не ревете срещу промените ? Защото си нямате идентичност, нямате си име и символи, ето я разликата, ти сам я казаМитака написа:Ами и на нас ни сменят имената и емблемите,ама не сме тръгнали да ревем,нали?Второ, 57ма ни връщат името "Левски", нормално е да ни върнат старата емблема...и все пак я сменят отново само след 12 години.
Докато на вас това ви е в кръвта...

Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Прегледай се.Baggins написа: Почваш да напипваш тънката линия, и сам не се усещащ. Защо не ревете срещу промените ? Защото си нямате идентичност, нямате си име и символи, ето я разликата, ти сам я каза.
Аз съм си добре, колега. Явно ти обаче като си тотално оборен и няма какво да кажеш, започваш с личните нападки.
Прав ли съм? Как мислиш?

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Мисля, че каквото и да ти кажа, ти ще си баеш едно и също - колко си прав за всичко и как лошите комунисти/империалисти/нацисти пречат на лефскиту. Така че е безсмислено да си хабя пръстите с нещо толкова незначително като поредното тъпо говедо.
1. ЦСКА е създаден като се обединяват старите български клубове АС-23 и Чавдар, така че само името е взаимствано от СССР, което не е нищо необичайно за онова време.
2. Преди 9.9.1944 снимков материал показва как "сините" поздравяват с фашистки салют зрителите на стадиона.
3. След идването на комунизЪма Левски е прикрепен към милицията, която за разлика от армията има директен контрол върху мирното българско население, сред което всява страх и омраза.
4. След 10.11.1989 "сините" босове успяват най-успешно да асоциират мижавото си отборче към идеята на СДС и другите демократични партии с цел да замажат миналите си прегрешения. Когато преди няколко години депутатката Юлия Берберян (от тенис-школата на ЦСКА) предложи да се отворят досиетата на спортистите, видните левскари Наско Сираков и Илияна Раева бяха първите, които се противопоставиха на предложението.
Извод:Левски (Подуене) е отбор на всяка една власт.
5. Аргументът, че ЦСКА е просперирал след обединението със Септември и Червено Знаме е безсмислен, след като и възхода на Левски идва след като Спартак става част от "синия" клуб.
6.Лидерът на ДПС, Ахмед Доган, нееднократно е заявявал своята вярност към "сините" също както и други видни комунисти като Иван Славков, Кеворк Кеворкян и т.н.
Надявам се, че посредством тези данни всеки ще си направи изводите за качеството на ПФК Левски 1914 и неговите фенове и ръководители.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
БАТЭ, кво се занимаваш с тоя - той нали се счита за прав... 
Колега, от кой краен тъмно-красноармейски форум ги изрови тези....факти, да кажем ?
Айде, понеже ми се занимава, ще ги прегледам.
1. Какво значи "само името е взаимствано"? Името, емблемата, цветовете...всичко ви е като на цска москва. Директно копиране по съветски образец. Ако има някаква огромна истина, която не виждам в случая, моля те, сподели ми я.
2.
Какво да го коментирам това ? Левски поздравявал с фашистки символи. Още малко ще ми докажеш, че Левски е отбор на червената власт, защото е спечелил купата на съветската армия и има снимка с червено знаме.
3. Именно. "Прикрепен" към милицията. И то не след идването на комунизма, а след едни събития в прага през 68 (питай гугъл за въпросните събития) и след 7:2 същата година...ти направи изводите.
4. Кои са "прегрешенията", които замазваме ? Сподели, моля те.
5. Отново са ти грешни източниците. Възраждането през 60те започва с идването на Витлачил през 64та и началото на кариерата на Гунди от 60та. Титла през 65 и 68, 7:2 през същата година...та въпросният възход от 60те съвсем очевидно започва преди сливането със Спартак.
6. Дай ми интервю на Доган, където той казва от кой отбор е...
С една дума жалка история, колега. Какво общо има откъде сте взели името с това какви поздрави сме правели преди 44та? Вашето мърморене кой отбор на коя власт е бил е като на хората, които казват, че 11 септември е изсцениран. Хвърляте някакви отделни факти, нямащи общо помежду си, без да изказвате някаква смислена теза...ж-а-л-к-и
1. Какво значи "само името е взаимствано"? Името, емблемата, цветовете...всичко ви е като на цска москва. Директно копиране по съветски образец. Ако има някаква огромна истина, която не виждам в случая, моля те, сподели ми я.
2.
3. Именно. "Прикрепен" към милицията. И то не след идването на комунизма, а след едни събития в прага през 68 (питай гугъл за въпросните събития) и след 7:2 същата година...ти направи изводите.
4. Кои са "прегрешенията", които замазваме ? Сподели, моля те.
5. Отново са ти грешни източниците. Възраждането през 60те започва с идването на Витлачил през 64та и началото на кариерата на Гунди от 60та. Титла през 65 и 68, 7:2 през същата година...та въпросният възход от 60те съвсем очевидно започва преди сливането със Спартак.
6. Дай ми интервю на Доган, където той казва от кой отбор е...
С една дума жалка история, колега. Какво общо има откъде сте взели името с това какви поздрави сме правели преди 44та? Вашето мърморене кой отбор на коя власт е бил е като на хората, които казват, че 11 септември е изсцениран. Хвърляте някакви отделни факти, нямащи общо помежду си, без да изказвате някаква смислена теза...ж-а-л-к-и

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Baggins написа: 1. Какво значи "само името е взаимствано"? Името, емблемата, цветовете...всичко ви е като на цска москва. Директно копиране по съветски образец. Ако има някаква огромна истина, която не виждам в случая, моля те, сподели ми я.
Моля те, не спирай да ме разсмиваш