Подготовка за изпита по Английски език
Re: Подготовка за изпита по Английски език
Еми значи ще влезеш английска филология. Иначе да - щеше да ти стигне за политология и психология.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Има си хас да не ти стигнеSine Qua Non написа:5.96!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Очаквах около 5.20-5.30 наи-много!!!! Не мога да повярвам че съм изкарала тази оценка..... хора, да не би изпитът да е бил по-лесен от досегашните?
А дали ще ми стигне за политология или психология? Балът ми е 29.72 а знам че за тези две специалности искат жосик бал...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
Sine Qua Non
- От дъжд на вятър
- Специалност: английска филология
- Курс: първи
значи няма да мога да вляза политология защото е написана на последна позиция? е, какво пък, така или иначе филологията ми харесва многоLoli написа:Еми значи ще влезеш английска филология. Иначе да - щеше да ти стигне за политология и психология.
You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head
Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Има надежда, като видях, че има хора с 3ки, които се пънат за английска филология, лошо ми стана 
Влизаш първата специалност от списъка ти, за която ти стигне бала. В твоя случай - английска филология^^ Миналата година балът за там беше към 25, така че ти е сигурно.Sine Qua Non написа: значи няма да мога да вляза политология защото е написана на последна позиция? е, какво пък, така или иначе филологията ми харесва много
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ти май не си разбрала, че специалностите се попълват от най-желаната към най-нежеланатаSine Qua Non написа:значи няма да мога да вляза политология защото е написана на последна позиция? е, какво пък, така или иначе филологията ми харесва многоLoli написа:Еми значи ще влезеш английска филология. Иначе да - щеше да ти стигне за политология и психология.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
Sine Qua Non
- От дъжд на вятър
- Специалност: английска филология
не, аз отлично знам за подредбата на специалностите, но не предполагах че ще имам бал за някоя друга специалност и затова ги наредих така.... общо взето, не вярвах в себе си.... но не е проблем защото наистина харесвам англииска филологияScorpion написа:Ти май не си разбрала, че специалностите се попълват от най-желаната към най-нежеланатаSine Qua Non написа:значи няма да мога да вляза политология защото е написана на последна позиция? е, какво пък, така или иначе филологията ми харесва многоLoli написа:Еми значи ще влезеш английска филология. Иначе да - щеше да ти стигне за политология и психология.
You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head
Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
-
stelchetyy
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с английски език
Ами трябвало е да си ги напишеш от най-желаната без значение дали вярваш или не в себе си. Ако не става за първите отиваш надолу и готово 
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
хехе, Sine Qua Non, значи ще бъдем колежки

Водата също би могла да се измие.
- Chapelain
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
5,36. Арабистика
, привет (Дай Боже, най-вероятно
). Някой, бъдещ колега да има наоколо?
Love, in the best case scenario, endures only a lifetime. Diamonds, on the other hand, last forever
.
- ethno_girl
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://absolutely.hit.bg/1-1146164-8081549.jpg
Аз се надявам,но имам 4...дали ще стигнеChapelain написа:5,36. Арабистика, привет (Дай Боже, най-вероятно
Хора, резултатите дали вече са разлепени в Химическия факултет? Или в понеделник ще ги изложат?

Резултатите се появяват едновременно и онлайн и в Химическия
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Момиче, осъзнаваш ли какво каза...Sine Qua Non написа:.. но не е проблем защото наистина харесвам англииска филология![]()
Ех... простете! Всяка година се мъча ли, мъча да попаря ентусиазма на новоприетите в тази специалност, и да им посея разочарование предварително
Пожелавам ви да сте сред малцината, на които наистина им се учи това и на които наистина учебния процес се отдава с лекота, мда
Ваша: най-заклетата мразоложка-филоложка, 4ти курс
И аз имам толковаChapelain написа:5,36. Арабистика, привет (Дай Боже, най-вероятно
Недей сега така да отчайваш момичетоMERCES_LETIFER написа:Момиче, осъзнаваш ли какво каза...Sine Qua Non написа:.. но не е проблем защото наистина харесвам англииска филология![]()
![]()
Предполагам не си учила английска филология досега?
Ех... простете! Всяка година се мъча ли, мъча да попаря ентусиазма на новоприетите в тази специалност, и да им посея разочарование предварително, ама все не успявам, защото всички са толкова отдадени и въодушевени в началото, без реално да са си погледнали програмата с изучавани предмети
Пожелавам ви да сте сред малцината, на които наистина им се учи това и на които наистина учебния процес се отдава с лекота, мда
Ваша: най-заклетата мразоложка-филоложка, 4ти курс